29 Mar 2013

Craft from Ice Cream Sticks


Assalamualaikum :)

Korang suka makan ice cream tak? korang selalu ke buang kayu ice cream tu? Laa,tak yah lah buang. Simpan and kumpul untuk dijadikan craft. Kan berguna juga kayu ice cream tu?

Jom layan gambar :D








Semua ni simple simple je kan? Ikut kreativiti korang lah nak buat macam mana.

Until Here Then.








4 comments:

  1. adeh2..tecik2 dulu selalu ler simpan kayu eskrim nie..wat main kira2.. udah besau nie...ada gak beli..but kayu sekrim magnum ajer..tapi henuh la nak kumpul nyer...makan tahun tuuu

    ReplyDelete
  2. @Kuazue Mohd yelah sama jugak,masa kecik kecik selalu je kumpul kayu ice cream,tapi sekarang dah besar rasa malas pulak :) wah,magnum? baru je lepas makan tadi tau. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...