27 Mar 2013

Hasil Felt Craft


Assalamualaikum :)

Sekarang ni felt craft makin dikenali ramai kan? Mesti semua orang reti nak jahit jahit ni. But not me :(
Sobsob. Tangan aku ni kayu sikit. Tapi aku suka sangat tengok orang buat kraf. 

Kalau yang senang senang tu laju je aku ikut. Tapi kalau yang susah tu mak oooiii hampir berbulan bulan pun tak kan siap punya. Payah betul lah engkau niiiiiiiiii -_-

Saje je aku nak share gambar felt craft dari pak cik google. 
Aku paling suka yang kawaii punya.

Jom scroll downnnnnnnnnnn >.<








Aku dah cadang nak buat felt craft for this year teacher's dayyyyyyyy. Korang tunggu je lah hasil felt craft aku tu nanti. Kalau jadi je -_-

Siapa yang baik hati nak hadiahkan aku felt craft? mwhahahhaha. aku tahu tak ade :(
Till here then.


Don't forget to Like & Share !








2 comments:

  1. adik didiey pandai jahit ni.tapi yg basic mcm buat brooch n sepit rambut je lah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...