2 Jun 2013

Hair/Girl Sketch !


| Assalamualaikum |

Tadi godek godek google then terjumpa hair/girl sketch! Serious aku suka sangat tengok!
Jealous wei >.<  Kenapa lah diorang ni terer sangat.















Kalau aku yang sketch maybe hasil nya macam ni kot 




Hahahahaha!
Toodlessssssssss

8 comments:

  1. kalau saya yang sketch confirm kelaut..hahaha

    ReplyDelete
  2. menakjubkan..nad pun jeles bile diaorng lukis mcm ni..kreatif giler

    ReplyDelete
  3. Gambar perempuan first tu memang gempak arh.. lawa gila seyhh..

    ReplyDelete
  4. wow mmg cntik lukisan2 tu kan..ohsem

    ReplyDelete
  5. @Ainim Suju kan? Sha pun tak terer mcm diorang.

    ReplyDelete
  6. @Nadia Johari diorang terer sangat. Memang kreatif.

    ReplyDelete
  7. @Hana Jalil hee. Sha pun suka gmbar yang first tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...