4 Oct 2013

20 Things/Moment That I Will Miss In School


Assalamualaikum .


Rasa macam masa cepat sangat berlalu. Yeah,ni tahun akhir aku bergelar pelajar sekolah menengah.
Lepas tu bye bye je lah kat sekolah tu dgn muka sedih. Hahaha.


20 Things/Moment That I Will Miss In School


  1. Mee Tomyam yang dijual kat kantin sekolah pada setiap hari isnin
  2. Datang awal kat sekolah pastu beli breakfast (maggi cup,fishball,oatcrunch,kentang) kat kantin 
  3. round round sekolah pada waktu pagi sbb nak cuci mata. Hahaha
  4. Buang sampah tiap pagi sbb tak nak masuk kelas awal sangat
  5. Selalu masuk lewat masa subjek sej cause you know how much i don't like that subject
  6. Tidur dalam kelas especially maths
  7. sambil melantak keropok sambil bergosip dgn kawan kat sebelah
  8. masuk tandas 4 kali sehari walaupun hakikatnya tandas tu meloyakan tekak aku
  9. copy and paste jawapan maths kawan
  10. bersiap sedia 5 minit lebih awal untuk balik
  11. aku ialah orang yang pertama keluar dari kelas sebaik sahaja loceng berbunyi. Mwhahaha
  12. masuk library then selongkar novel cinta. hahaha
  13. moment bila sesi jeling menjeling dgn musuh bila bertembung
  14. bergosip pasal artis hollywood
  15. wajib keluar kelas ketika waktu ke-6 untuk penuhkan perut aku yg minta untuk diisi
  16. bergelak ketawa dgn kawan sampai tak ingat dunia dahh. Pulakk . hahaha -_-
  17. moment paling sedih bila masing masing bercerita pasal masa hadapan then semua tunduk cause sedih. mwhahaha
  18. moment bila first time cikgu subjek BM menengking kelas kami
  19. moment bila crush lalu then terjadi lah aksi "woahh! cair aku doe!" mwhahaha
  20. and lastly moment time aku belajar bersama kawan2,bergelak ketawa,meluahkan perasaan dan spending time selama 7 jam di sekolah dgn mereka. I will really miss this moment

Serious,aku harap sangat dapat luangkan masa bersama mereka lagi :(
And to all my enemy kat sekolah tu,maafkan aku kalau aku pernah buat silap. Wlaupun hakikatnya kita sama sama saling membenci & dengki.



Rindu :(

12 comments:

  1. salam jumaat.. semua itu tinggal kenangan saja lepas ni..

    ReplyDelete
  2. http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/haram-menontonkan-cerita-seram-saat.html :) salam jumaat Tinggal kenangan itu semua hehe :3 move on your life

    ReplyDelete
  3. waktu di sekolah sebenarnya sgt best. bila nak tinggal sekolah, mesti akn rindukan semua tu dan rasa tak nak tinggalkan sekolah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah :') sayu je hati bila ingat balik zaman sekolah dulu.

      Delete
  4. haha, kita serupa lah. akak dulu masa sekolah menengah macam tu laa perangai, miss gilaa moment tu. hehehe

    ReplyDelete
  5. bila dah habis sekolah baru terasa rindu dan sayang semua moment-2 camtu. Macam nak back to school balik. ahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah,alangkah indahnya kalau masa dapat diputarkan balik nanti.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...