15 Jan 2014

2014 Wishlist


Assalamualaikum

Alhamdulilah masih dipanjangkan umur sehingga kini. Tak sangka dah masuk tahun baru. Tak lama lagi result SPM akan keluar. Nervous woah.

Anyway,korang dah ada azam baru ke? Of course lah ada kan? Tengok je tajuk entry kali ni korang dah tahu apa yang ingin aku sampaikan. Mwhaha





1. Get my License

Right now tengah on the way ambil lesen. Dah pass computer test pun so tak lama lagi kot nak dapatkan lesen tu. Entah kenapa aku beria sangat nak dapatkan lesen. 
D O N E !




2 . Masuk UITM

Actually aku belum pasti lagi nak buat apa lepas dapat result nanti. Serious aku tak tahu. Tapi memang dari awal lagi aku rancang nak masuk uitm. Ada sesiapa dari uitm tak? Best tak masuk uitm? Kepala aku sebenarnya tengah pusing nak fikir pasal masa depan aku ni .



3 . Lose my weight


Actually size aku tak sebesar macam tu erh. Berisi sikit :(

Sejak habis sekolah ni berat badan aku makin naik. Kalau masih sekolah dulu dapat kot aku nak kuruskan badan sebab kadang kadang busy dengan aktiviti and kerja sekolah. Sekarang ni tak lagi. Asyik menghadap laptop dengan tv tu adalah. Maklum lah budak dah bebas dari SPM kan? Biarlah aku nikmati saat bebas ni dahulu.




4 . Bestfriend

Aku harap salah seorang dari kawan kawan aku tak baca entry ni. Yes aku ada kawan tapi bukan nya kawan baik pun. Just kawan biasa biasa je. Time dekat sekolah memang lah kami rapat macam belangkas tapi lepas habis sekolah ni semua bawa haluan masing masing. Dari dulu memang aku teringin nak dapat bestfriend. Kesiannn. Mwhahahaha. In shaa allah satu hari nanti .




Simple je wishlist aku kan? Memang simple tapi aku gerenti memang susah nak capai semua tu,especially yang pasal body weight tu. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...