22 Mar 2014

Jom Daftar WhoHAA.com!

Home

Assalamualaikum

Aku tahu pasal WhoHAA ni pun dari sorang blogger ni. Maybe korang pernah jugak nampak pasal WhoHAA ni dari giveaway. Tapi tak ingat pulak giveaway yang mana -_-

Anyway,WhoHAA ni macam churpchurp jugak tapi lebih senang dan mudah.
Korang just perlu jawab soalan yang mereka berikan then walaaaaaa dah boleh dapat points.
Like this.


Jawapan tu korang boleh dapatkan dekat ads yang diberikan. Trust me,senang je.

Then,lepas korang dah earn banyak points,boleh lah korang redeem barang yang korang nak for FREE!
As long as points korang tu dah cukup.
Contoh barang yang korang boleh dapat ialah SAMSUNG GALAXY CAMERA,COFFEE MACHINE,FLASH DRIVE dan banyak lagi.


So tak payah tunggu lama lama. Daftar je terus.





GOOD LUCK 

1 comment:

  1. Best join ni, soalan dia pun mudah je.....;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...