26 Apr 2014

Hadiah Dari Bloggers #4



***

Assalamualaikum

Alhamdulilah masih ada rezeki tahun ni . Walaupun sponsor tak minta pun untuk buat entry pasal hadiah ni tapi buat je lah sebagai tanda terima kasih kan :D



Actually ada yang tahun lepas dah sampai tapi lupa pula nak update.
Sorry sangat sebab tak semua hadiah ni aku ingat dari sponsor mana >.<

Yang candle tu aku baru dapat dari Grand Opening Giveaway by Haneulafiqah. Thanks kak .

By the way,aku memang suka gila dengan button badge kat sebelah kanan tu. Wait tak clear.
Here.


Yang ala ala tribal tu hadiah GA yang dulu. Tak sangka menang dua kali dari sponsor yang sama .
Hewhew . Button badge ni dari PrettyLittleArtsNDesign



Alhamdulilah buku doa & penawar dari https://www.facebook.com/kiwifarhana .

Lastly ,


Gambar ni sengaja je nak letak. Hahahaha



Adios






19 comments:

  1. bestnyaaaaaa kite tk pnah dpt pun :(

    ReplyDelete
  2. Waahh, quite banyak jugak eh. Tahniah!

    ReplyDelete
  3. waaa..tahniah...cantik2 smuanya

    ReplyDelete
  4. comelnya...!
    siryes suka sgt..nak boleh..?hahaa:P,guroo2 ^_^

    ReplyDelete
  5. congrats sha. i rare join segment etc. so till now i didnt get any present or prize. hahaha.

    ReplyDelete
  6. wahh ! bestnya.. bertuahh deq neh .. haha ! keep it up ~~ ^_^ best dpt bnyak2 hadiah dri blogger sbagai enangan ~

    ReplyDelete
  7. tomey omeynya sha... hahaha... ALhamdulillah.. rezeki sha tu :) Ice Princess

    ReplyDelete
  8. bestnya.... Nurrul tak pernah dpt pung...........

    ReplyDelete
  9. comel gilaaaa! hahaha...dengki wooo dengki :D

    ReplyDelete
  10. Banyaknya dapat hadiah, tahniah yer... Zumal singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  11. comel je hadiah dia.
    congrats >.<

    ReplyDelete
  12. button badge tu serius cantik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...