6 May 2014

Budak Tingkatan 6


Assalamualaikum

Ya Allah,kenapa dalam dua hari ni panas betul erh. Serious even kalau dah mandi pun masih dapat rasa bahang panas nya. Perrrggghh

Oleh sebab aku sakit hati gila keputusan UPU tu belum keluar lagi so aku decide masuk form 6,walaupun hati aku mati mati kata TAK NAK! It's okay,cuba je dulu.

Setahu aku dah ada few sekolah budak form 6 yang dah guna baju biasa kan? Cikgu aku kata itu peraturan baru untuk pelajar form 6. Tak wajib tapi dah diberikan kebenaran untuk guna pakaian biasa .

Sekarang ni masih busy dengan orientasi. Baju kurung pun belum dibuat lagi. Last minute gila. tsk tsk :')
First day aku datang,okay ja. Tapi lepas masuk second day,Allah rasa nak berhenti terus! Sebab aku tak ada kawan yang nak masuk form 6.

Bilik pun dah bersepah sebab tak ada masa nak kemas. Penat weyyy penaaaaaatt.
In shaa Allah weekends ni aku active balik kat blog. Even dalam sehari dua tak buka blog pun rasa macam dah setahun ja.



Thank you sebab masih datang kat blog aku ni :D


Adios

8 comments:

  1. chill be! mane2 pon study mmg mcm tu. lame2 ok la tu.

    ReplyDelete
  2. skrg ni sabar dulu. mana tau dpt masuk u atau matrik kan. hehe

    ReplyDelete
  3. tula..akak pun dengar gak tahun ni boleh pakai baju biase je..hehee

    ReplyDelete
  4. hohoh .. cian nye die ..abes skola sha pkaibju bebas ke x ? xapalah .. hihi .. form6 okay jugak ape ..hee

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan urusan, awal-awal masuk mmg xde kawan, lama kelamaan jumpa lah tu inshaaAllah

    ReplyDelete
  6. gaya mcm xsabar nak belajar je sha... xpela.. buat kawan baru.. :)

    ReplyDelete
  7. Rindu blog eh Tashira? Ala try je dulu eh sayang eh? Just as back up. Kalau dapat UPU terus la stop. Doa banyak banyak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...