5 Jun 2014

Oh Burung T_T

Assalamualaikum

Kebelakangan ni rasa malas pula nak blogwalking & buka blog. Ohhh noooo T_T
Ditambah lagi dengan cuaca yang panas and masalah yang tak pernah nak selesai. Geezz


Nak dijadikan cerita petang tadi aku pergi rumah aunty . Then nenek aku cerita time dia tengah mop lantai kat luar rumah tadi tiba tiba ja seekor anak burung 'landing' betul betul kat depan kaki nenek aku. Bhahahaha
Kitorang gelak cause nenek aku memang melatah habis masa tu. Bhahahaha


 


Aku tak tahu nama burung ni. Kaki patah kot sebab tu burung ni 'landing' tadi. Maybe burung ni baru nak belajar terbang. Kesian pulak aku tengok,manalah mak burung ni. Tsk tsk


Sekarang ni anak buah aku yang kecik tu jaga,siap ada bantal & selimut lagi dia bagi kat anak burung ni. Sejuk katanya nanti. Hahaha




Adios



10 comments:

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. cantiklah burung tu.. tak cari sarang dia yang berdekatan ke?

    ReplyDelete
  3. alahai.. comelnya burung ni..

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  4. kacak na warna burung ya.. hehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknya bulunya warna-warni ^_^

    ReplyDelete
  6. hehe colourful gituuu cantikkk ^^

    ReplyDelete
  7. Wuu cantiknya burung tu, colorful hoho.

    ReplyDelete
  8. comel je nenek shira..hehee
    cantiknya burung ni..warna warni..semoga cepat sembuh ^_^

    ReplyDelete
  9. comelnya, nie sebenarnya burung raja udang awak ada banyak jenis burung nie bole search di google tp yg nie yg paling cute ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...