11 Jul 2014

Boucher RM250


Assalamualaikum

Boucher ni sepatutnya dah dibagi about the first week of July tapi sekolah kitorang memang lambat sangat -.-
Takpe,asalkan ada je.

Boucher ni for form six student. Yang ambik matriks pun dapat kan?
Boucher ni expired pada 31 July 2014. Tak lama lagi tu -.-




Actually ada 5 keping tapi yang dua keping lagi tu aku dah guna -.-
Kalau bab duit memang laju je engkau kan tashira. >.<




Ada banyak lagi tapi aku malas nak selongkar balik barang yang aku dah susun. Lepas habis susun semua barang yang dibeli tu baru aku teringat nak ambik gambar. ERHHH

Yang skittles tu aku main ambil je sebab takut ada lebih . So total semua ni RM101.35 .
Bangga sikit sebab semua barang yang aku beli tu boleh dikatakan harganya cun cun hahaha




P/S : Beg ni aku beli guna duit my mom.

Ada dua sebab aku beli baru although aku masih ada banyak beg.

First,my mom tak belikan aku beg and stationery time aku masuk form 6 tahun ni. Second, zip backpack aku yang warna pink tu dah rosak sebab pengawas kat sekolah kitorang tu kasarrrrr sangat!
Nasib baik aku puasa masa tu tau , kalau tak habis engkau.


Yang lebih RM150 tu aku tak tahu nak guna beli apa -.- Kalau nak beli buku for penggal 2 pun rasa macam terlalu awal sangat sebab next year baru nak guna. Anyway,happy kot sebab dapat boucher ni hewhew
Alhamdulilah :D




Adios




7 comments:

  1. wow! dapat boucher tuuuu.. leh beli novel tuu. hikhik

    ReplyDelete
  2. Waah, bestnya dapat baucar, banyak pulak tu hehe.
    Ganas nya pengawas, kalau Fisha memang mintak ganti rugi dah hehe.

    ReplyDelete
  3. best eh dapat baucer :3 jeles kmk sbb kmk xdpt huhu

    ReplyDelete
  4. Akak tiap kali dpt bb1m, xtahu nak beli apa. Hahaha

    ReplyDelete
  5. Bestnya! Haha kak Nad punya dah lama habis nii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...