8 Jul 2014

My Sketch #2



Assalamualaikum


Warning : AutoPublish hahaha


About 2 weeks ago before puasa kot aku habiskan lukisan ni. For me its a little bit ugly lukisan aku kali ni.
Maybe sebab i'm not in mood kot masa tu.

Kalau nak tahu sketch book aku tu masih banyak yang kosong erhhh tak ada idea nak lukis apa lagi.
So here we go.





Yang bawah ni pulak lukisan tahun lepas which is lukisan first aku bhahahaha


http://ohthrillers.blogspot.com/2013/11/my-sketch.html


Kalau korang bandingkan macam sama je kan lukisan aku tu? well tangan aku ni kaku & i'm not that creative you knooow



Thats all for now. Makin hari makin pendek entry aku -.-




Adios

4 comments:

  1. kreatif laa tu dik, kalau kak lukisan tu boley buat bungkus nasik lemak je. hahaha

    ReplyDelete
  2. Ugly apa benda oh Tashira? Masya Allah lawa creatibe nak mamp ah eiii jealous hehe

    ReplyDelete
  3. seriously, cute and kreatif! jeles tauuukkkkkkk =')

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...