30 Dec 2014

2015 Wishlist


Assalamualaikum

Tak sangka dah nak masuk tahun baru kan? This year,a lot of things happen. Bila difikir balik oh my tak sangka aku ni dah tua & lebih matang sekarang. You’re getting old tashira. Tsk tsk


Wish tahun lepas banyak yang tak tercapai especially plan nak kuruskan badan. (2014 Wishlist) Pfff nak sangat kuruskan? And wish yang kedua tahun lepas ialah nak masuk UITM. Unfortunately,sekarang ni aku dah stuck kat form 6 pulak. So nevermind,lupakan sajalah. Tak kan dapat masuk punyalah.


So aku dah senarai  kan wishes yang baru untuk tahun depan. Harap haraplah lepas ni semua nya tercapai. Amin J




1 . Kuruskan badan aka nak slim balik,hahahaha pfff


Lepas tengok drama korea,tak kira lah drama apa kan sebab semua watak utama pompuan diorang tu slim gila kot. SLIM GILA K K. Jealous k hahaha


2 . Study hard for STPM


1 year je tinggal lagi tashira,so please lah study hard okay? “Tengok lah,”kata hati aku. Hahahaha Semester 1 dah habis tapi aku tak yakin yang aku akan dapat pointer yang daebak. Especially sejarah. Aaaaa stresss


3 . Kumpul duit banyak banyak $$$$$


RM1000 pun cukup lah. Nak beli barang yang aku dah senarai panjangkan dalam notebook. Tapi kalau masuk bab duit,aku memang FAIL.


4 . Nak cari kerja (lepas STPM)


Yang ni aku tak pasti lagi. Tujuan utama aku nak kerja sebab nak dapat experience aka pengalaman. Sebelum ni aku tak pernah lagi kerja kat mana mana sebab my dad tak bagi kebenaran. Sabo jelah. Interview pun aku tak pernah .



Dah . Cukup lah tu. Hahaha. Takyah banyak sangat takut tak tercapai pulak nanti. Lagipun semua wishes yang kat atas tu semua susah nak dicapai. So from now on focus je dengan semua ni. No more crush tashira,please. Haha and one more thing tak yah nak bercinta sangat.



Happy new year kepada semua bloggers & thank you sebab dah follow blog aku selama ni. Semoga kita dipanjangkan umur & dimurah kan rezeki pada tahun baru ini. Amin J






Adios

1 comment:

  1. May you achieve your wishes sis. Btw goodluck for your STPM ^^ Insha Allah you can do the best :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...