19 May 2014

Blank !


Assalamualaikum

Harini kitorang dah start belajar. Setiap kali cikgu tengah terangkan kat depan , masa tu lah otak aku rasa BLANK. *Krik krik krik*

Apahal susah gila matapelajaran form 6 ni? Perrggghhh
Tambah lagi ada budak yang annoying gila dalam kelas kitorang. Sabar jelah.

Cikgu bagitau nota memang kitorang sendiri yang catatkan. And kitorang dah tak guna buku nota dari koperasi sekolah lagi. So pandai pandai lah nak handlekan nota sendiri.

Bab ni memang leceh sikit. Aku dah blur plus stress gila nak fikir pasal ni.
Aku memang tak suka tengok nota aku bersepah sana sini.

Korang ada idea tak macam mana nak organize file or notes? Macam kat U juga. 
Aku dok cari kat google tapi tak jumpa yang berkenan .

Sekarang ni file,kertas,notebook,bookmark memang dah bersepah kat atas meja belajar.
Rasa nak berhenti pun ada juga ni. Sabar tashira,sabar.

Errhhhhh


p/s : Siapa siapa yg tag aku kat liebstar award tu,in shaa allah hujung minggu ni aku update.




Adios

6 May 2014

Budak Tingkatan 6


Assalamualaikum

Ya Allah,kenapa dalam dua hari ni panas betul erh. Serious even kalau dah mandi pun masih dapat rasa bahang panas nya. Perrrggghh

Oleh sebab aku sakit hati gila keputusan UPU tu belum keluar lagi so aku decide masuk form 6,walaupun hati aku mati mati kata TAK NAK! It's okay,cuba je dulu.

Setahu aku dah ada few sekolah budak form 6 yang dah guna baju biasa kan? Cikgu aku kata itu peraturan baru untuk pelajar form 6. Tak wajib tapi dah diberikan kebenaran untuk guna pakaian biasa .

Sekarang ni masih busy dengan orientasi. Baju kurung pun belum dibuat lagi. Last minute gila. tsk tsk :')
First day aku datang,okay ja. Tapi lepas masuk second day,Allah rasa nak berhenti terus! Sebab aku tak ada kawan yang nak masuk form 6.

Bilik pun dah bersepah sebab tak ada masa nak kemas. Penat weyyy penaaaaaatt.
In shaa Allah weekends ni aku active balik kat blog. Even dalam sehari dua tak buka blog pun rasa macam dah setahun ja.



Thank you sebab masih datang kat blog aku ni :D


Adios
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...