1 Aug 2015

Result STPM - Penggal 2



i should have post this few weeks ago,but oh well. nvm
result penggal 2 dah lama keluar and im not happy about it. i mean the result.






this is my sem 1 result. Okay lah jugak result aku ni. Tak teruk mana. Sejarah tu je yang spoil habis









and here it is. My sem 2 result.
Drop habis kot. Tapi happy lah jugak cause im finally got a C+ for sejarah. Alhamdulilah


Yang aku tak percaya sangat kan,pengajian am aku tu.  I though that i was gonna fail but i get a D instead.  Percaya atau tak,graf aku langsung tak sentuh or write anything. Apatah lagi esei tu. sebab tak cukup masa punya pasal lah ni



But alhamdulilah at least tak ada F kot. Pointer aku masih 2 point something ja. Tak banyak mana -.- 


A little bit kecewa lah jugak sebab aku memang nak dapat at least 2A untuk penggal 2 ni. Tapi apa boleh buat kan,nasi dah jadi bubur



Arhhhhhhh stress





p/s : Kepada blogger yang tertunggu tutorial cbox macam aku tu,im really sorry. tak ingat pulak kat mana aku dapat tutorial tu dulu. And im not that good nak buat tutorial. Sorry





Assalamualaikum

5 comments:

  1. Good luck Sis Sem 3.. :) TIngkatakn usaha , in shaa Allah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dan tahniah ye...

    Teruskan usaha dan selamat berjaya ye..

    ReplyDelete
  3. wow tahniah ok latu..tapi dik pam tu perbaiki ea andai kata sem 3 masih d adk better repeat ye..susah dik kalau pam dapat c- kebawah mmg xdk harapan nk masuk uni..ni berdasarkan pengalaman akk sesi 2013/2014..:)ok berusaha lebih sikit insyaAllah blh berjaya..Congratz sekali lagi..yg lain tu dh ok dah tu tp teruskan usaha lg..perelok yg mana adk xpuas hati tu hihi..andai kata sem 3 masih xok,repeat ye adk nanti keseluruhan markah campur2 dari sem 1-3 kadang2 blh jd 'luar biasa' hihi..batch akk byk yg jd mcm tu gara2 xrepeat..guna peluang sebaik mungkin ye adk..:)All the best dear..:D

    ReplyDelete
  4. @izyan : yelah kak,kite mmng nk repeat subjek yg C tu sebab cikgu kitorang pun ada bagi advice suruh repeat balik. In Shaa allah harap2 dapat result yg lebih baik lagi. hehe thanks kak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...