26 Dec 2015

Tag Answers | Part 2


Again,gambar Top :P


Assalamualaikum

Kali ni nak jawab soalan daripada Yoo pulak. Thanks for tag ya :)


1. Apakah impian anda yang paling anda nak?
Berjaya dalam hidup. Berjaya dari segala-galanya. haha
nak jadi seorang business woman. Inshaallah satu hari nanti kan.

2. Apakah perkara-perkara atau benda comel bagi anda?
Perkara-perkara? Kalau orang boleh tak? HAHAHA
Top,G-Dragon & Sehun. Dah start dah gila dia ni dgn kpop hahaha

3. 15 tahun kemudian,agak-agaknya macam mana keadaan anda ya?
Ntah lah. Tak terfikir pulak. Tiba-tiba rasa sedih je ni haha xD


4. Buku ataupun cerita yang membawa seribu makna dalam hidup anda?
Kalau buku tak ada kot. Jadikan sbg inspirasi maybe ada. Kalau cerita tu boleh termasuk drama kan? Drama Shut up Flower boy band & good friends. Try lah tengok. Both drama ni tentang persahabatan.

5. Alat muzik apa yang anda harap anda dapat mainkan?
Semuaaaaaaaaaaa. Especially piano,gitar & drum.


6. Apakah/siapakah yang memberi anda inspirasi untuk terus berblogging?

Kak Fatin Liyana :) hehe


7. Genres kegemaran anda?

Romantik komedi. 


8. Ceritakan pengalaman yang membanggakan diri anda?
Dapat sambungkan pelajaran ke tingkatan 6. Banyak sangat kenangan pahit & manisnya .


9. Adakah anda ada trauma/fobia kepada apa-apa?
Kalau fobia being alone tu adalah sikit-sikit haha. Aku tak biasa kalau ditinggalkan sorang-sorang. Even nak berjalan ke sesuatu tempat pun perlukan teman jugak. haha menyampah kan? lol


Baru perasan soalan ada 9 je. hehe

Anyway thanks for the tag! Harap jawapan saya ni dapat memuaskan hati awak. Sorry kalau jawapan saya ni banyak sangat merapunya. hahaha peace (Y)




























2 comments:

  1. Ohh haha saya baru perasan soalan saya cuma ada 9 xP termiss satu pulak :D

    Good friends yang cerita Jepun tu ke? Rasanya macam pernah dengar.

    Biasalah gila kpop. eheh saya pun tak terkecuali jugak XD

    ReplyDelete
  2. eh drama korealah. silap, drama jepun pulak XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...