30 Dec 2015

Tag Answers | Part 3


Assalamualaikum

Thank you to blogger Mrs Naa for the tag :) 

btw yang bawah ni pulak ialah answer tag yang sebelum ni


Tag Answers | Part 1

Tag Answers | Part 2

Okay let's start with the questions.


1. Tell a little bit about yourself.

Okay intro. Nama boleh panggil Tashira. I'm 19 years old (2015) so tahun depan dah 20. Belum tua lagi ni. Masih cergas. I like kpop haha k itu takyah bagitau. I'm a shy person and kalau nak berkenalan haruslah tegur aku dulu baru aku layan kahkah


2. Advantage of being a blogger?

For me,aku bersyukur gila dapat jadi blogger yelah dalam ramai ramai kawan yang aku ada aku sorang je ada blog. Active gitu. Banyak faedah buat blog ni sebenarnya,kau dapat baca kisah orang lain,banyak info yang korang boleh dapat and yang penting dapat hadiah free je kalau menang giveaway hahaha


3. Disadvantage of being a blogger? 

Satu je kot. Which is aku takut family member aku baca blog aku ni. Tak kira lah cousin ke aunty ke parents ke semua aku tak nak bagitau link blog aku ni. Kalau boleh aku nak orang yang aku tak kenal je baca blog aku ni. Aman sikit hahaha


4. If you had a chance to go to a trip,which country you want to visit?
First,aku nak jelajah Malaysia dulu. Semua negeri di Malaysia. Lepas tu baru aku nak jejakkan kaki ke Korea . Kenapa nak ke Korea? Takyah cakap pun korang dah tahu. Cisss haha


5. Eating or sleeping? Which one do you prefer?

Both lah. Lepas makan boleh tidur


6. Phone or laptop? 
Yang ni pun both. Wajib ada ni kalau tak merana hidup haha


7. The most person you admire? Why?

Otak jam .............................. Ntah.


8. Do you love your blog?

Nope. Ada orang yang nak beli blog aku ni tak? K kidding


9. What is your hobbies?
Watching K-drama & k-variety shows,reading novels,spend my money,bukak blog


10. What is the best present you get on your birthday?

All of it. Sebab diorang dah susah payah nak belikan hadiah untuk aku. hehe




Finally habis haha thank you again yaaaa :)





































3 comments:

  1. dah baca :) Thanks for sudi jawab.. Kite same umo n mmpunyai ciri2 yg sama iaitu tak nak orang yg kite knl tahu blog kite. Hahahaha

    ReplyDelete
  2. HAPPY NEW YEAR :) http://gadissukamakan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. yeahh, tido ngan makan boleh buat kita bahagiaa hahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...