20 Jan 2016

Before & After


Assalamualaikum


Ye aku tahu blog aku ni dah lama bertukar wajah tapi baru sekarang nak officially bagitau
 hahahaha

Tak cantik mana pun blog sekarang tapi still berpuas hati sebab at last aku reti jugak nak edit blog sendiri. Dari dulu aku memang selalu tempah dari blogger untuk edit blog aku ni. Ingat senang ke nak main dengan coding?


Aku dah lama simpan niat nak tukar wajah blog sebab dulu aku guna blogskin. Blogskin ni cantik tapi yelah banyak jugak yang tak bestnya. Ingat nak mintak tempahan je kat blogger yang handal tapi no money no talk. hahaha 


So one day tu aku try gak edit kat second blog aku and hasilnya boleh lah. Second blog aku tu khas untuk giveaway je so aku malas nak hias cantik cantik kahkah

Thank to mr google & tutorial dari bloggers sekalian,akhirnya dapatlah jugak blog aku ni merasa guna baju baru pada tahun baru ni. 

Before.




After.



As you can see,aku masih kekalkan tema burung hantu kat header blog. hehe 
Kali ni aku nak kekalkan warna putih kat background blog. Biarlah,malas nak matching kan lagi


Oh ya,header tu bukan hasil tangan aku eh. Bab buat header ni aku tak reti lagi,otak tak kreatif so conclusion nya tempah dengan akak BV. Senang sikit. lagipun kak bv ni tangan berseni so tak ragu2 nak tempah dari dia. Hee thanks kakkkk!



Anyway,alhamdulilah followers blog dah cecah 1600. Thank you for those yang sudi follow blog aku ni. 





and thank you to blogger "the sound music" sebab dah jadi follower yang ke-1600 blog ni!
click the header below untuk singgah.



again,thank you :)

8 comments:

  1. blog yg simple dan cntik....harus..sentiasa singgah....drp keladi....blogwalking

    ReplyDelete
  2. Nice one. Simple tapi still menarik dan kemas :)

    ReplyDelete
  3. semoga terus maju ye dalam dunia blog ini :)

    ReplyDelete
  4. Waa, cantik2 ^^. Tahniah for the 1600 and + followers :) :)

    ReplyDelete
  5. Welcome.. Datang2 la berkunjung sambil dengar lagu di blog sy.hehe anyway nice blog :)

    ReplyDelete
  6. Baju lama cantik, baju baru lagi cantik ^^

    ReplyDelete
  7. Wahh..cantik lah ..suka tengok..hehehe

    ReplyDelete
  8. peh peh peh sesungguh nya blog awk mmg tak pnh tak lawa ok <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...