15 Jan 2016

CPUV Ke-4 & 5


Assalamualaikum


Finally,ada jugak rezeki. Kali terakhir aku dapat CPUV ni ialah pada tahun 2014. See? Lama gila kot. tu pun tak berapa banyak sangat.


Aku start letak iklan nuffnang ni pada tahun 2014 jugak. Masa tu aku tak reti sangat pasal CPUV ni. Yang klik klik tu paham lah. Masuk tahun 2015,aku dah tak pandang and bukak nuffnang sebab earning tak naik-naik. Lagipun tahun lepas aku jarang jugak bukak blog apatah lagi nak blogwalking. Busy sangat kan -.-


Hujung tahun 2015 aku dah start bw bagai sebab dah habis stpm so free time tu banyak sangat sampai lah sekarang ni hah. dok menganggur kat rumah. Masa ni lah aku start berikan perhatian kat nuffnang aku tu. Yelah aku pun heran jugak apahal eh aku tak pernah dapat cpuv? Padahal pageview boleh tahan jugak banyak,tapi tak tinggi sangat lah hahaha


After that aku cari lah cara nak tingkatkan cpuv nuffnang dalam blog then aku hantar tiket kat nuffnang. Alhamdulilah adalah jugak hasilnya. haha




Yang singgah ke blog aku tu jangan lupa klik nuffnang dalam blog ni tau! Hihi i will click yours too.


Thank you nuffnang :)

4 comments:

  1. Tahniah! Fieyqa klik awk punya nuff :)

    ReplyDelete
  2. nuffnang murah hati tahun ni... hhihi

    ReplyDelete
  3. sikpa ya. slow2. lamak2 banyak dapat cpuv.
    tahniah :D hehehe

    ReplyDelete
  4. wah tahniah hehe. klik awak punya hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...