13 Feb 2016

Bila nak beli ni?

Assalamualaikum


Tadi blogwalking ternampak post fixi review : aksara. Damn selama ni aku tak tahu pun novel tu ada sambungan ketiga. Fine. Kalau aku tak nampak post tu tadi memang sampai sekarang lah aku tak tahu. Thanks by the way.


Yeah aku ngaku sekarang ni aku obses gila dengan novel fixi. Jalan cerita novel fixi ni lain daripada yang lain,plus cover novel pun misteri. Ofcourse lah tertarik nak baca kan? although kebanyakkan jalan ceritanya berbaur lucah sikit >.< 


Hmm aku tengah sedih gila kot sebab tak dapat nak beli lagi koleksi2 yang aku nakkan. No money no talk okay? Budak penganggur takyahlah nak berangan shopping online. hahaha sindir diri sendiri.


Kalau suruh parents beli nanti rasa bersalah pulak. Tak pasal2 nanti diorang tanya aku tengah baca novel apa. Parents aku ni susah sikit. Diorang takut aku ni mudah terpengaruh dengan benda yang tak baik. I'm old enough lah. Sekarang aku dah matang sikit so dah boleh guna otak. Dulu tu lain. haha


At first aku cadang nak beli kat mph bookstore. Seingat aku kat sarawak ni ada 3 buah je kedai mph. Tak jauh tapi malas nak keluar -.-  Kalau nak tau aku ni jenis yang tak suka pergi ke tempat yang crowded. Jangan tanya kenapa. Hahaha






gila kau tak murah? dah murah gila ni. Sebenarnya dah lama tahu pasal ni tapi bila ada duit je duit dah habis beli benda lain yang tidak berfaedah. Kalau macam ni tiap2 hari memang pokai lah aku. Pantang nampak duit sikit dah plan nak beli macam2 >.<



Ada sesiapa nak sponsor beli tak? hahahaha lol


dear 6-pack-fixi,tunggu aku ye. Inshaallah lepas ni kau akan jadi milik aku!

6 comments:

  1. kan , bila dah habis bca sebuah , ketagih nak baca yg lain pulak =='

    ReplyDelete
  2. wuuuuuuuuuuuuuuuu belilah, nanti boleh pinjam xD

    ReplyDelete
  3. Tak pernah baca novel fixi hahaha kesian takkk? Biasanya novel gini deep deep kann?

    ReplyDelete
  4. Sama. Tak pernah baca. Takut plak addicted. Haha

    ReplyDelete
  5. tak pernah pun baca buku fixi. XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...