29 Feb 2016

Last Minute

Assalamualaikum


Hello guys. Well seperti yang aku kata dalam post january story,result for penggal 3 aku ni boleh tahan jugak teruk. Tak berapa nak memuaskan lah maksudnya. Sebelum ni aku kata tak nak repeat any paper dah kan? Guess what,aku dah beli pin id untuk reseat 2 paper. Dengg it. Berkali-kali jugak fikir ni hah nak repeat ke tak,last2 pergi beli jugak takut menyesal nanti.


Aku repeat paper bm & sejarah. Ntah kenapa pulak bm aku boleh dapat C+. Tu lah,yakin sangat kan? Last2 result kemain lagi teruk dari yang disangka. 


Tarikh exam 8/3 & 9/3 ni. 1 minggu lagi. I REPEAT,1 MINGGU LAGI! Satu benda pun aku belum prepare. Kononnya masih awal lagi kan? Alaaaa,dua subjek je kot. Relax ah. Hahahaha kalau kau nangis lepas ni siap! :')


Harini baru keluarkan buku dari kotak ahahaha. Well aku ni jenis yang tak suka nampak buku2 sekolah thats why lepas habis exam je dulu terus campak dalam kotak & simpan dalam tu forever hahahaha





last minute study :') you can do it! lagipun 2 hari je,lepas ni bolehlah layan k drama & anime balik.



doakan aku dapat result gempak yaaaaa >.< hahaha



jangan lupa join giveaway ni jugak >>>  2nd Mini Giveaway by tashira

5 comments:

  1. May Allah ease everything and all the best!

    ReplyDelete
  2. dulu masa belajar selalu stdy last minit. sampai tak tidur malam. kalau boleh nak hadam satu buku tu. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...