24 Feb 2016

Wordless Wednesday #5 Driving License

Assalamualaikum



Baru pergi renew license tadi. Erhh yang buat aku tak puas hati ni diorang guna gambar IC aku pulak. Dengg it. Sampai sekarang aku belum tukar ic tau tak? Terpaksa lah guna gambar ic aku masa darjah 6. T_T gila muka aku nampak hitam pulak tu


Tapi alhamdulilah nasib baik aku perasan lesen aku nak tamat tempoh. Yelah walaupun aku dah tak berani nak drive lagi kan T_T



12 comments:

  1. hehe..tak drive takpe, janji dlm wallet ada driving lesen

    ReplyDelete
  2. Haa kan. Sekarang dia orang scan gambar IC. Hari tu pergi renew nasib baik dah tukar IC baru. Kalau tak memang pakai gambar darjah 6 :D

    ReplyDelete
  3. Kak Nad pulak dah 8 bulan lesen mati baru reti renew hahahha tak perasan -.-" Hahahhaha bertabah lah yee guna gambar ic dulu jap Tashira.

    ReplyDelete
  4. ya la kitak, sapa nyuroh sik nuka IC gk eventho umo dah cukup 18 :D
    tapi xpa la make gambar ic, yg kmk mpun sidak make gamba yg dah kacak diberik kmk tapi distretch sidak sampe kedak doremon muka huhu

    ReplyDelete
  5. samalah. Lesen muke darjah 6 sebab tak tukar2 ic lagi hahaha

    ReplyDelete
  6. hihi samalaa dgn yan,yan masa tu baru lulus lesen P keta kena pi buat lesen terus lepas lulus tu,kita ni pon gigih laa p tngkap gmbr comey2 last2 jpj ambk gmbar dari lesen moto dy gabung sekli huhu*b2 & d*.btw yan abaikan sbb xdk sapa nk tgk pun hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya tashira dah ada lesen...bilalah giliran saya nak ada lesen.huhuhu...

    ReplyDelete
  8. hahaha sabor je ar eh.. huhu xpe yg penting dah renew.. ^^

    shawal datang singgah sini.. :)

    jemput join GA Shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  9. Akak takde lesen so tak tahu benda-benda macam ni. hehe

    ReplyDelete
  10. macam mana boleh guna gambar ic tu hahaha dulu fieyqa renew lesen dia tanya nak guna gambar mana hihi

    ReplyDelete
  11. Ohh memang dia guna gambar ic ehh? Time saya dulu rasanya saya kasi gambar lain haha apa pun takpeee janji ada lesen! Hehe

    ReplyDelete
  12. tak best guna gambar ic. buruk. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...