16 Mar 2016

Wordless Wednesday #7 Hobi Kakak?

Assalamualaikum




Maaf. Terlampau buruk lukisan aku ni. Sekali lagi maaf hahaha


Ingat lagi dulu2 aku suka selongkar beg adik adik aku. Satu hari tu terjumpalah projek yang diorang buat kat sekolah. Kalau tak silap aku pasal biodata keluarga. Kat situ adik aku tulis lah biodata parents & adik2 lain.

Hobi mak,memasak. Tu perkara biasa kot. Tapi bila aku tengok part aku tu ya ampun hahaha. Hobi kakak,tidur. Hampeh punya adik. Mentang2 aku suka tidur T_T 


Memalukan aku je T_T letak lah suka melukis ke belajar ke hah kan best kalau orang lain baca like wah,rajinnya kakak kau. Terer nya kakak kau hahahaha ni tak tidur k tidur

3 comments:

  1. hahahahaha kantoi nii suka tidur sebab kejujuran adik tashira XD

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha..siannya tashira..
    jatuh saham...huhuhuhu...xpe2 pasni boleh improve lagi tu...
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...