25 Sep 2016

September Playlist

Assalamualaikum


Haritu dengar lagu and then terfikir pulak nak buat post ni. This is just a short post hehe
inshaallah malam ni or minggu depan aku blogwalking. Lama rasanya dah tak tinggalkan jejak kat cbox korang. 


Lagu yang aku listkan ni are mostly sad songs haha but trust me,lagu ni semuanya best :)
kalau korang nak dengar,just click the picture okay?


1. Friends by Chase Atlantic



This is a really good song! 



2. What2do by Dean X Crush X Jeff Bernat



and of course my Dean! hahaha nak promote dia japp :P
yang belum dengar tu,you better click that picture! 



3. Better Days by Victoria Monet ft Ariana Grande




" So how we gonna stop the violence,stop the hurting,stop the hatred,stop the murders ... "



4. A Little Braver by New Empire



Siapa yang ada tengok drama Kim Woo Bin (Uncontrollably Fond) memang tahu lah lagu ni.



5. The Other by Lauv



Aku tahu pasal lagu ni pun sebab haritu terbaca kat satu post ni tapi sorry sangat lupa pulak blog siapa. Thank you :)





7 comments:

  1. akak dah lama tak dengar radio.. youtube pun tak bukak.. bila dengar lagu baru kan, blurrrrr... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe akak busy kan? takpe kak,dulu pun sy macam tu gak hihi

      Delete
  2. Cuma tahu lagu Better Days je hahaha sedih!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...