12 Feb 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017


[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Due date // 4.3.2017


ehem. lama tunggu akak buat giveaway ni hehe.

lepas fikir punya fikir,aku nak buku Awek Chuck Taylor & Reinkarnasi. Ehm,tahun lepas memang dah letak buku ni dalam wishlist tapi oleh kerana tertarik dengan buku2 yang lain maka sampai sekarang belum terbeli lagi haha okay i know alasan je tu. tapi dah akak kimchaa nak bagi free so why not kan? kalau ada rezeki dapatlah hihi 🙌

sorry kak,saya memang lemah sikit nak buat ayat2 menarik ni 😡🙈


takpelah, kite bagi 💕 je kat akak muahahaha 



good luck everyone!

6 comments:

  1. dah tak rajin nak baca buku yg tebal2 hehehe

    ReplyDelete
  2. All the best sis :D Comel blog ni.

    ReplyDelete
  3. all the best .. smoga menang .

    aril singgah ye

    ReplyDelete
  4. hai awak , selamat petang

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    selamat berjaya okay !

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak join giveaway hehe good luck Tashira! ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...