12 Feb 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017


[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Due date // 4.3.2017


ehem. lama tunggu akak buat giveaway ni hehe.

lepas fikir punya fikir,aku nak buku Awek Chuck Taylor & Reinkarnasi. Ehm,tahun lepas memang dah letak buku ni dalam wishlist tapi oleh kerana tertarik dengan buku2 yang lain maka sampai sekarang belum terbeli lagi haha okay i know alasan je tu. tapi dah akak kimchaa nak bagi free so why not kan? kalau ada rezeki dapatlah hihi πŸ™Œ

sorry kak,saya memang lemah sikit nak buat ayat2 menarik ni πŸ˜‘πŸ™ˆ


takpelah, kite bagi πŸ’• je kat akak muahahaha 



good luck everyone!

23 comments:

  1. dah tak rajin nak baca buku yg tebal2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sy kadang2 mood rajin dtg barulah baca non stop :D

      Delete
  2. All the best sis :D Comel blog ni.

    ReplyDelete
  3. all the best .. smoga menang .

    aril singgah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu :) i will visit you soon :D

      Delete
  4. hai awak , selamat petang

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    selamat berjaya okay !

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak join giveaway hehe good luck Tashira! ;)

    ReplyDelete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. akak ada buku awek chuck taylor. sungguh la hampa sikit dengan buku ni.. eh, ke banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pernah baca lagi hihi eh yeke kak? sbb prnah baca review pasal buku ni dulu >.<

      Delete
  8. aril singgah jap. jom singgah blik

    ReplyDelete
  9. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah
    http://kimchaa.blogspot.my/2017/03/pemenang-giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah. terima kasih sbb bagitau hihi :)

      Delete
  11. tahniah kerana jadi salah seorang pemenang... :D selamat membaca

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...