15 Mar 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

[click for more info]



Mula-mula rasa macam tak nak join sebab tak ada idea nak buat post macam mana. But,in the end let's just do this. Jangan lepaskan peluang orang kata kan hehe


Aku memang confirm 100% semua orang tahu dengan Lazada Malaysia. Selalu kalau dengar je laman web lazada ni mesti teringat dengan gadget-gadget yang dijual dalam tu. Adik aku lah yang selalu buka lazada sebab nak tengok smartphone je. Aku pulak selalu tengok iphone & macbook (hahaha bila nak beli ni -.-)


Lazada Malaysia is part of Lazada Group which operates Southeast Asia’s number one online shopping and selling destination in Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand and Vietnam. Pioneering eCommerce in the region, Lazada provides customers with an effortless shopping experience and retailers with simple and direct access to the largest customer base in Southeast Asia.


no need to explain banyak sebab Lazada memang online shop yang tip top kebabommm! 👍👍





setiap kali kalau aku buka web lazada ni confirm ada je promotion yang sedang dijalankan! especially ketika musim perayaan. first item that i bought from lazada ialah photobook yang dijual dengan harga serendah RM3 sahaja! mula-mula memang macam tak percaya tapi last2 terbeli jugak hehe 


siapa yang tak suka kalau ada sale kan? plus laman web diorang pun tersusun kemas ikut kategori,tak complicated sangat nak guna and cari barang yang kita nak. 





i have a lot of products in my wishlist hahaha




uwaaaaaa ape ni *only 1 item left* 😢😢😢


i really really really love Ariana Grande 💕🙋 dah lamaaaa sangat minyak wangi ni masuk dalam wishlist tapi aku selalu tak jadi nak beli sebab ada banyak lagi benda penting yang lebih diutamakan hahaha i have been eyeing this perfume ever since she announced it on her instagram. 







no need to explain this cause i really want an iphone T.T 









although laptop sekarang masih baru,aku tetap nak guna macbook one day. dah kumpul duit untuk beli macbook ni tapi allah mahalnya so pergi lah beli laptop jenama lain hahaha 






overall service,harga semua tak ada masalah. delivery pun okay but i really hope that one day area kuching sarawak ada cash on delivery. sebab aku memang suka beli secara cod haha tak tahu kenapa.

hm apa lagi eh? i think that's it.





💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


happy birthday Lazada Malaysia! Semoga terus maju dan maju dan maju! terima kasih kerana selalu buat kami berpuas hati dengan servis yang telah diberikan selama ini! Harap-harap lazada dapat buat sales tiap-tiap hari hehehe


fighting lazada malaysia!


_______________________________________________________________________________________________



Prizes – More Participants More Winners

Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


Invite your blogger friends to join this contest, so you will increase your chance of winning! The more the merrier! 









15 comments:

  1. kamek baru mauk join! tengah gik usha barang rah sia...all the best tashira!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kmk rambang mata carik. hihi thank you kak and good luck juak!

      Delete
  2. iphoneeeee ! 😘😘
    good luck awak :D

    ReplyDelete
  3. all the best. mok join juak kelak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. makseh kak hihi :) ajuu join kak,ney tauk ktk dpt menang agik hehe

      Delete
  4. Replies
    1. hehe thank you & good luck jugak! :D

      Delete
  5. Good luck! Everyone wants an iphone! aha kalau dapat hadiah kan best haih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...