Hadiah Dari Bloggers #4

| on
13:57


***

Assalamualaikum

Alhamdulilah masih ada rezeki tahun ni . Walaupun sponsor tak minta pun untuk buat entry pasal hadiah ni tapi buat je lah sebagai tanda terima kasih kan :D



Actually ada yang tahun lepas dah sampai tapi lupa pula nak update.
Sorry sangat sebab tak semua hadiah ni aku ingat dari sponsor mana >.<

Yang candle tu aku baru dapat dari Grand Opening Giveaway by Haneulafiqah. Thanks kak .

By the way,aku memang suka gila dengan button badge kat sebelah kanan tu. Wait tak clear.
Here.


Yang ala ala tribal tu hadiah GA yang dulu. Tak sangka menang dua kali dari sponsor yang sama .
Hewhew . Button badge ni dari PrettyLittleArtsNDesign



Alhamdulilah buku doa & penawar dari https://www.facebook.com/kiwifarhana .

Lastly ,


Gambar ni sengaja je nak letak. Hahahaha



Adios