Budak Tingkatan 6

| on
20:43

Assalamualaikum

Ya Allah,kenapa dalam dua hari ni panas betul erh. Serious even kalau dah mandi pun masih dapat rasa bahang panas nya. Perrrggghh

Oleh sebab aku sakit hati gila keputusan UPU tu belum keluar lagi so aku decide masuk form 6,walaupun hati aku mati mati kata TAK NAK! It's okay,cuba je dulu.

Setahu aku dah ada few sekolah budak form 6 yang dah guna baju biasa kan? Cikgu aku kata itu peraturan baru untuk pelajar form 6. Tak wajib tapi dah diberikan kebenaran untuk guna pakaian biasa .

Sekarang ni masih busy dengan orientasi. Baju kurung pun belum dibuat lagi. Last minute gila. tsk tsk :')
First day aku datang,okay ja. Tapi lepas masuk second day,Allah rasa nak berhenti terus! Sebab aku tak ada kawan yang nak masuk form 6.

Bilik pun dah bersepah sebab tak ada masa nak kemas. Penat weyyy penaaaaaatt.
In shaa Allah weekends ni aku active balik kat blog. Even dalam sehari dua tak buka blog pun rasa macam dah setahun ja.



Thank you sebab masih datang kat blog aku ni :D


Adios