Oh Burung T_T

| on
20:34
Assalamualaikum

Kebelakangan ni rasa malas pula nak blogwalking & buka blog. Ohhh noooo T_T
Ditambah lagi dengan cuaca yang panas and masalah yang tak pernah nak selesai. Geezz


Nak dijadikan cerita petang tadi aku pergi rumah aunty . Then nenek aku cerita time dia tengah mop lantai kat luar rumah tadi tiba tiba ja seekor anak burung 'landing' betul betul kat depan kaki nenek aku. Bhahahaha
Kitorang gelak cause nenek aku memang melatah habis masa tu. Bhahahaha


 


Aku tak tahu nama burung ni. Kaki patah kot sebab tu burung ni 'landing' tadi. Maybe burung ni baru nak belajar terbang. Kesian pulak aku tengok,manalah mak burung ni. Tsk tsk


Sekarang ni anak buah aku yang kecik tu jaga,siap ada bantal & selimut lagi dia bagi kat anak burung ni. Sejuk katanya nanti. Hahaha




Adios