4 Jun 2015

Morning Routine



Assalamualaikum


Yes im back with new entry. Lol


Tadi baru je habis delete entry yang tak berguna sangat kat blog ni. Sikit je lah.


Anyway,few days ago aku dah start biasakan diri dengan drinking warm lemon water.
Masa tu tengah buka pinterest and aku baru tahu yang air lemon ni ada kebaikannya.  

So i challenge myself to try it.  Kesan tu belum nampak lagi sebab aku baru je try dalam beberapa hari yang lalu.



Lemons are full of vitamin C, potassium, magnesium, and copper. They also contain some B vitamins and fibre. And they really provide you with some excellent health benefits.



Here are benefits of drinking warm lemon water.

👉  Improves digestion
👉 Helps the body to detox
👉  A great source of vitamin C
👉 It's great for skin
👉 It helps to lose weight
👉 It can boost energy and mood
👉 It boosts immunity
👉 Rich in potassium
👉 It can freshen your breath
👉 It helps you to fight off viruses    


Dah baca? So lepas ni kalau korang nak try,boleh jugak. No problem at all.
Caranya senang je. 


Perahkan buah lemon,tambahkan air sejuk & air panas and drink it! Thats it.



If you want to know more about this,you can just visit their website for more info.


👉👉    http://www.balancemebeautiful.com/health-benefits-of-lemon-water

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...