Barang dari Hermo.my dah sampai!

| on
20:28
Assalamualaikum



fuhh lega sikit exam dah habis. Lepas ni freedom again. hahaha dua hari je exam. Paper sejarah & bm. 

oh ya nak bagitau aku dah buat account instagram T_T Sakai hahaha 
dulu beria kan tak nak buat ig tapi kali ni terpaksa k sebab nak stalk life g-dragon & sehun. kahkahkah dah lama dah buat acc ni,about 3 weeks ago maybe? Jom follow :) hahaha




anyway,back to the main topic. Aku sebenarnya dah lama aim nak beli product kat hermo ni. Sebab product yang dijual 100% original. Most of the products made in korea okay? Wajib beli. haha


Antara produk yang terkenal ialah like nature republic,innisfree,banila.co,etude house etc. Banyak lagi lah. At first aku tak nak beli banyak2 sebab takut produk tak ngam dengan kulit muka aku so aku decide nak order produk dari nature republic je dulu.



Semalam dah sampai ^^








Nature Republic - Cleansing Gel Foam

Besar gila kot hahaha 150ml. guna 2 bulan pun takkan habis ni





Nature Republic - Aloe Vera Gel Cream


Sekarang ni aku lebih suka guna product yang 1 set. Tak macam dulu2 pencuci muka guna safi,krim pulak guna nano white fresh hahaha


Cleasing gel foam tu wangi gilaaaaa. Picit sikit je tapi bila gosok banyak buih so taklah membazir guna banyak2. Yang gel cream tu pun wangi,tapi aku tak suka cream yang jenis tak cepat meresap. You know what i mean? Aku lebih suka cream dari nano white fresh sebab sekejap je cream tu meresap dalam muka so muka tak nampak oily sangat. 


Buat masa ni aku nak try dulu guna dua-dua product ni. Harap-harap ada perubahan lah haha . Tunggu dalam 1 bulan kot baru aku akan update lagi hahaha cehhh macam lah ada orang yang nak baca T_T


Kalau korang nak jugak try bolehlah godek website hermo ni (Hermo.my). Don't worry ini bukan iklan berbayar T_T hahaha saja je nak review.



Bye!