Wordless Wednesday #7 Hobi Kakak?

| on
10:30
Assalamualaikum




Maaf. Terlampau buruk lukisan aku ni. Sekali lagi maaf hahaha


Ingat lagi dulu2 aku suka selongkar beg adik adik aku. Satu hari tu terjumpalah projek yang diorang buat kat sekolah. Kalau tak silap aku pasal biodata keluarga. Kat situ adik aku tulis lah biodata parents & adik2 lain.

Hobi mak,memasak. Tu perkara biasa kot. Tapi bila aku tengok part aku tu ya ampun hahaha. Hobi kakak,tidur. Hampeh punya adik. Mentang2 aku suka tidur T_T 


Memalukan aku je T_T letak lah suka melukis ke belajar ke hah kan best kalau orang lain baca like wah,rajinnya kakak kau. Terer nya kakak kau hahahaha ni tak tidur k tidur

Rezeki Blog #8

| on
17:17
Assalamualaikum


Makin hari makin malas pulak rasanya nak bukak blog ni hah. Kepala masih berdenyut-denyut lagi ni .

Hmm okay back to the topic. Aku rasa korang kenal kan dengan blogger kak farah? I stalk her blog everyday hahaha . Tiap2 hari aku berharap diorang (my inspiration bloglist,kat sidebar) ni update blog tapi yelah diorang busy,tak macam aku ni 24 hours menghadap laptop sebab aku tak ada life hahahahaha lol :')


Haritu terbaca kat blog kak Farah kata nak bagi free postcard. So aku pun dengan lajunya pergi hantar email.





thank you kak farah! take care & all the best :)


Next pulak ialah dari giveaway by cik akak. Aku menang rossy cream.



Rossy cream ni ialah multipurpose moisturizer. Boleh letak kat muka & bibir. Bau pun wangi. Cream ni boleh kecutkan jerawat & buat makeup tahan lama. dan yang bestnya cream ni kaler pink k hahaha

Kalau nak tau lebih lanjut boleh tengok kat feedback pengguna rossy cream ni. Dan kalau berminat or nak tau lebih lanjut boleh visit facebook page diorang. Banyak lagi produk yang diorang jual like floral spray,bird nest bb cream etc. Harga berpatutan don't worry. hehe




Alhamdulilah rezeki :)