26 Aug 2017

Merdeka!Merdeka! Lazada Blogger Contest



assalamualaikum


yes,lazada tengah buat contest lagi,kali ni bersempena dengan hari kemerdekaan. So kepada siap-siapa yang belum join tu jom lah join ramai-ramai,mana tahu bertuah kan hee


oh ya sebelum itu,Lazada ada buat sale yang meletup sempena hari kemerdekaan ni yang akan berlangsung pada 25 ogos hingga 31 ogos! Special discounts up to 80%!!!!! Dah start dah,so tunggu apa lagi? Jom serbuuu!


a. What do you love about being Malaysian? 

although aku selalu kata negara orang lain best,tapi sebenarnya aku memang bersyukur sangat jadi orang Malaysia,alhamdulilah Malaysia tak ada berlakunya peperangan etc and yang paling best sebab dapat ramai kawan dari pelbagai kaum. Aku ada ramai  kawan cina hahaha they are the best though walaupun tak sama bangsa tapi kami tetap dapat berkawan & communicate menggunakan bahasa chinese broken (aku lah hahahaha )



b. Choose your favorite local brand.

SAFI of course. Kalau tak silap dari tingkatan 3 guna brand safi ni although sekarang dah tak guna lol




c. Select two product from that brand that you love.










Don't forget to visit lazada for the Merdeka! Merdeka! Sale guys! 



All the best 😊

SGshop Merdeka Giveaway

SGShopCentest2017

[ KLIK UNTUK JOIN]




antara barang yang aku nak beli kat sgshop ;





hee wish me luck guys! 





2 Aug 2017

Senarai Pemenang | Mini Giveaway : Duit Raya

Assalamualaikum


alhamdulilah giveaway dah pun tamat. Nasib baik dapat update blog ni kalau tak memang aku lupa nak umumkan pemenang haha


terima kasih diucapkan kepada 67 peserta yang join giveaway aku kali ni :)
tapi hanya 2 orang pemenang sahaja yang dicari ok hehe maaf >.<



Kepada pemenang,dm aku kat instagram dengan details ni ;

link & no peserta giveaway ;
bank acc (kalau boleh maybank or cimb) ;
nama acc ;





Pemenang pertama ;



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


Pemenang kedua ;







congrats kepada pemenang :))) kalau boleh bagi details secepat mungkin ok. Kalau dua2 dah bagi details baru aku bank in kan duit raya tu :)


again,congratulations! maaf sangat-sangat kepada yang tak menang,kalau ada rezeki lebih inshaallah aku akan buat giveaway lagi 😄😄




🙌🙌🙌🙌🙌
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...