2 Aug 2017

Senarai Pemenang | Mini Giveaway : Duit Raya

Assalamualaikum


alhamdulilah giveaway dah pun tamat. Nasib baik dapat update blog ni kalau tak memang aku lupa nak umumkan pemenang haha


terima kasih diucapkan kepada 67 peserta yang join giveaway aku kali ni :)
tapi hanya 2 orang pemenang sahaja yang dicari ok hehe maaf >.<



Kepada pemenang,dm aku kat instagram dengan details ni ;

link & no peserta giveaway ;
bank acc (kalau boleh maybank or cimb) ;
nama acc ;





Pemenang pertama ;



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


Pemenang kedua ;







congrats kepada pemenang :))) kalau boleh bagi details secepat mungkin ok. Kalau dua2 dah bagi details baru aku bank in kan duit raya tu :)


again,congratulations! maaf sangat-sangat kepada yang tak menang,kalau ada rezeki lebih inshaallah aku akan buat giveaway lagi πŸ˜„πŸ˜„




πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...