Write A Letter To The Future (Via futureme.org)

| on
11:25
Assalamualaikum


no,aku bukan malas nak update blog,cuma tak ada idea je. Makin hari makin malas tengok blog ni ciss


Dalam minggu ni baru habis marathon drama Tomorrow With You. Ye aku tahu drama ni dah lamaaaaa habis hahaha tapi oleh kerana jalan cerita dia agak slow so tangguhkan dulu. Ingatkan nak delete je sebab nanti bila tengok confirm skip-skip tapi eh best jugak drama ni hahaha curious sangat nak tahu pasal ending dia so yey dah habis tengok dah!


Kalau korang ada tengok drama ni mesti korang perasan ada scene di mana Song Ma Rin asyik taip surat untuk suami dia in the future. Then aku bukak dramafire.com and ternampak ada orang komen kata memang ada website yang macam tu. Aku rasa macam aku lah orang yang paling kuno sebab tak tahu pasal benda alah ni hahahaha aku rasa semua orang tahu kan? Ke korang pun tak tahu





aku try gak search pasal benda ni kat google and banyak yang kata diorang dapat email tu after few years. Unless kalau kau tukar email maybe tak dapat kot.


So kalau korang nak try gak,guna email yang korang rasa memang akan diguna sampai bertahun-tahun lamanya. For me,benda ni macam best je hahaha 


korang boleh letak surat korang tu either in private or public (anonymous). Kalau korang letak public diorang takkan show email korang,just isi2 surat korang tu je lah. Tapi bagi aku letak je lah private,malu gak kalau ada orang baca nanti . Kalau korang nak baca surat orang lain boleh je klik "read public letters" kat atas tu.


yang nak tahu whether korang dah ada boyfriend or girlfriend pada masa akan datang hah boleh lah send sekarang haha


Kalau dipanjangkan umur  inshaallah dapat lah korang baca balik semua tu. 


Terpengaruh dengan drama ni sebenarnya hahaha