Senarai Pemenang | Mini Giveaway : Duit Raya

| on
20:11
Assalamualaikum


alhamdulilah giveaway dah pun tamat. Nasib baik dapat update blog ni kalau tak memang aku lupa nak umumkan pemenang haha


terima kasih diucapkan kepada 67 peserta yang join giveaway aku kali ni :)
tapi hanya 2 orang pemenang sahaja yang dicari ok hehe maaf >.<



Kepada pemenang,dm aku kat instagram dengan details ni ;

link & no peserta giveaway ;
bank acc (kalau boleh maybank or cimb) ;
nama acc ;





Pemenang pertama ;



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


Pemenang kedua ;







congrats kepada pemenang :))) kalau boleh bagi details secepat mungkin ok. Kalau dua2 dah bagi details baru aku bank in kan duit raya tu :)


again,congratulations! maaf sangat-sangat kepada yang tak menang,kalau ada rezeki lebih inshaallah aku akan buat giveaway lagi 😄😄




🙌🙌🙌🙌🙌

Mini Giveaway : Duit Raya

| on
00:00

Assalamualaikum


pheww,mula-mula plan nak bagi mystery gift,tapi barang pun belum beli so hold je lah,bagi duit raya je haha. Lama dah tak buat giveaway wei. Blog ni pun dah tak meriah macam dulu sob sob


without further ado,let's get started! Don't worry,syarat senang macam abc sebab aku sorang je bagi duit raya 😣


  1. Buat satu post yang bertajuk "Mini Giveaway : Duit Raya"
  2. Copy banner kat atas tu & jangan lupa backlink ok
  3. Dah siap,submit link dalam post ini sahaja.
  4. Eh belum selesai lagi haha, 👇👇


❤ Follow blog ini & ini
❤ Follow Google+
❤ Follow instagram



okay you are done! 


Hanya 2 orang pemenang dicari ; first place | cash RM30 
                                                       ; second place | cash RM20


maaf,tak dapat nak bagi banyak hahaha. (100% guna random.org)



so,good luck!



[SENARAI PESERTA]