Craving Satisfied #3

| on
23:56
Assalamualaikum


hey. rasanya ramai je budak u yang dah habis kelas kan sekarang ni? kitorang hari rabu tu dah habis kelas hahaha banyak gila kelas yang habis awal. Assignment,presentation semua dah settle. So sekarang just tinggal final exam je. Wish me luck! Ada masa 2 minggu untuk belajar. And final exam kali ni kitorang ada 4 paper je so jyeahhhh cuti awal lah ni 😍😛


tadi belek-belek gallery tengok banyak gila gambar makanan hahaha pfff kata nak kurus. tak tercapai lagilah azam aku tu tahun ni 💁 takpe,tahun depan kan ada hahaha


  

yang sebelah kiri tu aiskrim gula apong 😋 setakat ni aku memang puas hati sikit dengan semua aisrim gula apong yang aku dah bedal hahaha tak pernah mengecewakan. and wajib letak topping oreo sebab aku memang hantu oreo T_T




jap aku lupa lah pulak nama mee ni 😕 yang pasti aku tak makan habis sebab kenyang minum air hahaha


     

kenapa eh kalau duduk kat asrama rasa lapar dia tu lain macam je? hahaha yang sebelah kiri tu aku craving nak pizza. dah lah masa tu hujan yarabi rasa craving dia tu kuat sangat hahaha so call pizza hut. Kesian kat abang delivery tu,dah lah hujan kuat :') 

yang sebelah kanan tu pulak kitorang sanggup keluar pukul 9 malam untuk pergi mcdonald. Bangun tido je terus panggil housemate ajak keluar makan,aku terbayang mcflurry oreo sebenarnya masa ni hahaha


       

kat unimas ni ada satu cafe yang aku suka gilaaaa. tapi kalau pergi tiap2 hari ni boleh pokai aku hahaha selalunya kalau aku pergi cafe aku memang akan order latte. yang kanan tu pulak mee hailam. perghh lapar lah pulak aihhh



masa ni kitorang nak pergi temankan kawan renew lesen. dia kata nak makan kat telaga air 😑 dahlah perjalanan nak pergi sana dalam 1 jam lebih jugak wei hahaha sanggup gila. nasib baik sedapppp,kalau tak isyyy panas hati aku. Tom yam dia perghhhh sedap gilaaaa. Bihun seafood tu pun sedapppp. Lain kali nak pergi makan sini lagi haha T_T


       


the best drinks i have ever had! yang sebelah kiri tu aku lupa nama,hm yang pasti topping dia oreo ahahah yang sebelah kanan tu pulak oreo smoothie! my all time favorite! aku rasa kat semenanjung tak ada singapore chicken rice (rasanya lah). dekat kuching berlambak je kedai makan ni. setiap kali parents aku datang ambil aku balik confirm kitorang makan kat sini. tapi semalam boleh pulak diorang kata mesin smoothie tu rosak pfff kempunan je lah aku cisss but you must try this!




okay tu je hahaha k bai