Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

22:09


[KLIK BANNER UNTUK JOIN]


wishlist ni macam azam jugak kan sebenarnya? hahaha 😅 selalu betul aku confuse dengan benda ni.
okay azam aku tahun ni ada banyak,tapi azam aku ni nak kata 'berat' sangat nak capai tu taklah,biasa-biasa je kecuali nak turunkan berat badan tu lah,sebab azam ni dah hampir 3 tahun tak tercapai-capai hahaha cisss :')





First ialah cafe hopping! lately ni kan aku rasa macam aku dah ketagih gila dengan kopi. Aku target nak pergi at least 3 tempat cafe yang berbeza tahun ni,sebab kat Kuching ni ada banyakkk jugak tempat cafe-cafe yang best tapi masalahnya kawan aku tak ramai yang suka pergi cafe hunting macam ni so takkan lah aku nak pergi sorang2 kan >.< lepas ni pandai2 lah aku heret siapa2 untuk ikut aku hahaha. Kenapa nak cafe hopping? sebab aku suka desserts & latte. and of course sebab nak ambil gambar kan? hahaha 



kedua,read a lot of english novels! tak kisah novel tebal ke ape janji in english. Asyik baca novel melayu je so kali ni tukar target pulak. Jealous tengok budak sekelas yang terer english T_T aku boleh je bercakap dalam english tapi level confident tu tersangat lah rendah so aku give up awal2 hahaha kali ni inshaallah aku akan cuba :)



ketiga,list down things that make me happy. Yang ni pulak senang je kan? >.< contohnya kalau ada benda or situation yang buat aku happy harini,aku akan catat kan dalam diari so that next year aku dapat tengok balik semua list tu. I have been so depressed lately,so i hope yang rutin macam ni dapat buat aku ada semangat untuk keesokan harinya (wahhh hahaha powernya ayat ni hahaha)




alright. that's it. azam aku kali ni tak ada melibatkan blog sebab aku tau aku tak akan ada masa sangat untuk hadap blog lepas masuk asrama nanti sebab maklumlah kena fokus dengan assignment T_T



Jom join giveaway ni ramai-ramai! hadiah wang tunai menanti tu weii 😉

Due date : 14 february 2018

You Might Also Like

2 comments

  1. Semoga azam tercapai utk tahun 2018 ni ya, jgn lupa buat checklist utk setiap azam tu..pastikan usaha dan disiplin utk mencapai apa yg dihajatkan ada.

    Semoga berjaya utk GA ni, thanks sudi join!

    ReplyDelete
  2. goodluckkkk. dah byk join GA ni, in shaa Allah kalau sempat nak join jugak la. Goodluck yaaa

    ReplyDelete