Lazada Shopathon Blogger Contest!

| on
20:15

[ Click the banner if you want to join this contest ↑ ]


Assalamualaikum


I don't know bout' you but aku selalu je buka apps lazada ni kat hp sebab nak tengok ada sale ke tak hahaha. If ada sale laju je tangan nak order barang especially my mom though 💆💆 


Lazada will have a festival sale that will take place from 6 to 9 september 2018!




yang selalu shopping kat Lazada memang dah tahu betapa gempaknya harga yang diorang bagi setiap kali kalau ada sale.


kalau aku pulak memang aku akan tengok category skincare ni dulu 👀👀 sometime tak dapat control diri sampai belanja hampir 200+ hahaha lepas tu tengah bulan tu makan maggi je lah jawabnya 😪😪

kalau nak tengok sale apa yang Lazada tengah buat boleh lah klik link kat bawah ni guys


Lazada's 9.9 Festival Sale



i have a lot of products that i put in my wish list,like seriously A LOT. Tinggal nak kumpul duit pastu beli je hahaha


These are my top 3 products that i have always wanted to buy!


1. COFFEE MAKER MACHINE



I love coffee sooooo much. I literally can't start my day without coffee. I know its not good for my health thats why sekarang ni aku kawalkan diri untuk tak minum banyak sangat kopi dalam sehari. I don't really like instant coffee though. Kalau pergi cafe ke mesti order latte or mocha. Chocolate drinks aku tak pandang dah HAHAHA


2. 2TB PORTABLE HARD DISK




 I REALLY NEED TO BUY THIS ASAP. My other hard disk dah nak nazak dah sebab dipenuhi dengan running man je. I want to put all my dramas in this hard disk so that laptop aku ada banyak space. But i think i can fulfill this wish list next month kot hahaha cause i really need it.


3. HARD CASE LUGGAGE



I need this hahaha cause i don't really like the old luggage that i currently have. Combo bundle luggage kot,so why not? hahaha harga pun boleh tahan gak.


Don't forget about the festival sales guys! 


From 6 september to 9 september only! Don't miss your chance!