Lazada Shopathon Blogger Contest #2

| on
13:40


Assalamualaikum


goshhh, Lazada nak buat sales lagi guyss 👏👏👏😂😂 baru je habis sales haritu,tup tup sekali tengok ada lagi sales! Shopathon Sale kalini akan diadakan satu hari je (27 september 2018). Please be alert ya! Mark your calendar guys! 


Lazada ni kalau dah buat sales memang kaw kaw habis lah sampai 90% off kot 😭😭😭 I thought that I can at least save my money but duhhh I won't miss my chance this time hahaha. I can start saving my money next month lah okay hahaha


My first favorite brand on Lazada is Levi's



i really love Levi's! selalunya aku suka belek2 graphic tees & jeans diorang. Harga Levi's ni boleh tahan mahal gak hahaha tapi kalau dah ada sales ni memang aku akan beli at least satu jean nanti 💲💲💲





Innisfree wajib ada dalam list ni hehe rasanya dah tak perlu bagi explanation dah kenapa aku suka innisfree. Product diorang memang terbaik lah bagi aku. Skincare routine aku wajib ada jenama innisfree ni 👀👀




guys,siapa yang tak kenal jenama fossil ni boleh lah pergi stalk sekarang jugak.  I fall in love with their wallets,bags & watches. Sekarang ni tengah kumpul duit lah ni sebab teringin sangat nak beli jam Fossil. Gosh, I can't wait to have it!



What are you waiting for? Mark your calendar now! 


The sales will start at 27 SEPTEMBER 2018 (1 DAY ONLY)