GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

| on
16:08

[ Klik banner untuk join guys ]




finally guys! hahaha finally ada masa untuk join & finally kak bv dah start buat giveaway ni sebab aku dah tak sabar nak join since kak bv post kat ig story dia haritu hahaha


ok sebelum tu kena jawab soalan ni dulu ✌✌




Well emm okay nak buat flashback jap hahaha. honestly i'm not a fan of books actually. aku dulu lebih suka luangkan masa dengan menconteng buku guys lol. but dulu time darjah 6 selalu nampak kawan beli komik ge mei lia. wait nak screenshot dulu



this comic! omg lama gila tak baca

yes dulu aku baca yang chinese punya tapi sekarang aku tak reti dah nak baca benda alah ni hahaha & aku baru tau yang komik ni ada versi bm 😑


masuk tingkatan 2 barulah aku terjebak dengan novel cinta cintun hahaha. masa tu aku selalu teman kawan aku pergi library. at first aku naik geram and annoying jugak sebab dia asyik nak pinjam novel yang tebal2 cehhhh tak bestnya tengok dia syok baca novel tu dulu hahaha. Pastu boleh pulak dia marah aku balik & cabar aku untuk baca novel tu (aku tak ingat tajuk novel tu but yang aku ingat novel tu popular gila dulu). 

i managed to finish the novel in just 1 day guys hahahaha a big clap for me though masa tu. After that day, maka tiap2 hari lah librarian tu nampak muka aku ja hahaha. and then i started to collect my own novels with my own pocket money.

until one day aku ternampak review pasal novel fixi! omg the first fixi's book yang aku baca ialah GANTUNG!! AND I'M STILL CANNOT MOVE ON THE GANTUNG : 2






I have put tons of fixi's books in my wishlist but i just couldn't buy it for now sebab duit asyik habis kat skincare jeeeeee 😭😭😭😭😭


i know this post doesn't meet the 'creative' criteria but i wish i could win those fixi's books though huwaaaaaaaaaaaa. 




for those of you yang belum join lagi jom lah kita meriahkan & support givewaway Kak BV guys!





lots of love 💓,



                                                                                                                Tashira. hehe