Nak Beli Pre-Loved Items Tak?

| on
20:02
Assalamualaikum


okay ni just short entry je eh. Curi masa jap nak update blog ni dengan pre-loved items. 

Siapa-siapa yang berminat boleh lah dm aku kat instagram je ye guys? 


And don't worry semua condition barang aku ni masih tip top lagi. Banyak yang tak pernah pakai pun.

Books



Price : RM12,  Condition : 9/10 
(Aku belum sentuh/baca lagi buku ni hahah 😅)

Sinopsis boleh baca kat sini > tertulis di bintang-bintang


Price : RM9, Condition : 8/10

Sinopsis boleh baca sini > pentas


Price : RM9, Condition : 8/10

Sinopsis boleh baca kat sini > seronok



Price : RM9, Condition : 8/10

Sinopsis boleh baca kat sini > lari


Clothes/Shoes



Zalia Frill Sleeve Top

Size : XL 
(actually XL baju ni macam L je, tak besar sangat)

Price : RM35 (original price RM79), Condition : 8/10 (guna sekali je)



Padini Shirt

Size : L

Price : RM20, Condition : 9/10 (guna sekali je)



Silk Satin Pajamas Long Sleeve

ok nak cerita sikit yang ni, aku baru beli dari shopee so ingatkan nak beli utk mak tapi size tak muat pulak. size XL baju ni macam size M/L tau tak?! Geramnya akuuuu. Nak return balik tapi malas nak deal dengan seller tu ugh. Masih dalam plastik lagi baju ni guys. Aku beli dua set pulak tu HAHAHAHA



aku ambil color blue & grey.


nahh tengok. masih dalam plastik lagi hahaha

Size : XL (tapi seluar macam size M/L)

Price : RM20, Condition : 10/10



Rubi Hazel Slip On Sneaker

aku terbeli sneaker ni minggu lepas time aku tengah rush -_- kawan aku asyik panggil je sebab wayang dah nak start so aku ambil je lah ni, pastu balik tu aku rasa nyesal pulak beli tsk tsk :'(

Size : 40

Price : RM40 (original price RM59), Condition : 10/10 (xde kotak ye sbb beli kat kedai bkn online)




ape2 pun harga masih boleh negotiate! 

Kalau korang beli more than 2 items aku bagi free postage. Anything just dm me on instagram ya!


Be First to Post Comment !
Post a Comment