4 Mar 2016

Rezeki Blog #7

Assalamualaikum


Dalam dua hari lepas ni asyik post giveaway je yang keluar hahaha . tak ada idea nak update blog sebenarnya. lagipun dalam minggu ni rasa macam stress yang teramat & kepala ayik berdenyut je ntah kenapa. migrain kah aku? ya allah,harap taklah.


Anyway,jangan tanya result aku macam mana sebab aku masih ada 2 paper utk direpeat so result sebenar belum tahu lagi :) (although aku dah tau result aku buat masa sekarang :")


Okay back to the topic. Kalau dikira kira kan banyak jugak giveaway yang aku join selama ni tapi menangnya cuma dua tiga kali je. Tak ada rezeki kan. Tapi alhamdulilah asalkan ada je.


First,aku dapat postcard dari kak Sally. Dah lama dapat,baru harini nak update :')




thanks kak! semoga dimurahkan rezeki selalu :)


hadiah yang terakhir pulak dari giveaway tahun impian kita yang dianjurkan oleh kak kin. perghh tak percaya boleh menang tau tak? Impian aku tu ntah macam ape2 je hahaha tak tau lah boleh tercapai ke tak. Tapi inshaallah dapat kalau aku berusaha :)



guess what? aku dapat crispy choco jar! (sorry gambar tak berapa nak cantik hahaha)

nampak tak pecah tu? abang poslaju tu hah,tak berhati-hati sangat sampai pecah container :') it's okay rasa dia masih sedapppppppp. gila ah ni second time aku makan crispy choco jar ni . First time dulu aku ada sharekan kat post yummy crispy choco jar. Memang terbaik k? Kalau makan tiap2 hari boleh jadi badak dah aku ni hahahahaha lol


Rasa nak buat sendiri je tapi tak ada masa sangat nak pergi beli bahan dia plus aku tak suka nak mencari barang sangat kang benda lain pulak yang aku beli >.<


Kalau nak order boleh tengok kat instagram diorang >>>> dcoklat_dessa


harga memang berbaloi ! aku tak tipu T_T 


anyway,terima kasih kepada penganjur giveaway sebab pilih aku sebagai pemenang. Lain kali nak lagi boleh? hahahaha :P





5 comments:

  1. Wahhh tahniah dila. Sy memang suke barang free. Hehe ! Lagi lagi makanan. Kuikui :)

    ReplyDelete
  2. pergh perghh,,, bestnya dia. ecah tanak tanya result awak but i know u have done your best ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah tashira!!! bestnya dpt hadiah makanan..... :)

    ReplyDelete
  4. ini menarik.. Thanks for ur review :)

    Nanti ai repost okay :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...