Lazada Shopathon Blogger Contest #2

| on
13:40


Assalamualaikum


goshhh, Lazada nak buat sales lagi guyss 👏👏👏😂😂 baru je habis sales haritu,tup tup sekali tengok ada lagi sales! Shopathon Sale kalini akan diadakan satu hari je (27 september 2018). Please be alert ya! Mark your calendar guys! 


Lazada ni kalau dah buat sales memang kaw kaw habis lah sampai 90% off kot 😭😭😭 I thought that I can at least save my money but duhhh I won't miss my chance this time hahaha. I can start saving my money next month lah okay hahaha


My first favorite brand on Lazada is Levi's



i really love Levi's! selalunya aku suka belek2 graphic tees & jeans diorang. Harga Levi's ni boleh tahan mahal gak hahaha tapi kalau dah ada sales ni memang aku akan beli at least satu jean nanti 💲💲💲





Innisfree wajib ada dalam list ni hehe rasanya dah tak perlu bagi explanation dah kenapa aku suka innisfree. Product diorang memang terbaik lah bagi aku. Skincare routine aku wajib ada jenama innisfree ni 👀👀




guys,siapa yang tak kenal jenama fossil ni boleh lah pergi stalk sekarang jugak.  I fall in love with their wallets,bags & watches. Sekarang ni tengah kumpul duit lah ni sebab teringin sangat nak beli jam Fossil. Gosh, I can't wait to have it!



What are you waiting for? Mark your calendar now! 


The sales will start at 27 SEPTEMBER 2018 (1 DAY ONLY)


Craving Satisfied #5

| on
22:33
Assalamualaikum


Semester baru dah start dah guys! No more cuti T_T 3 bulan cuti rasa macam taknak balik asrama semula 😭😭😭 Siap sedialah dengan segala assignments & exams. 


I haven't post about this entry sebab tak banyak gambar makanan yang aku ambil kebelakangan ni. Kadang-kadang rasa malas pulak nak ambil gambar sebab kalau rasa lapar tu dah menguasai diri handphone pun aku dah tak pandang dah hahaha. & selalunya aku keluar waktu malam so kebanyakkan gambar yang aku ambil tu lighting dia tak cantik so end up aku delete je lah gambar yang aku ambil tu



my favorite cafe! masa ni kawan aku ajak keluar tapi masalahnya esaimen aku belum siap,tinggal sikit je lagi so i end up bawak laptop & siapkan esaimen tu kat cafe ni. rasanya dah banyak gambar dari cafe ni aku upload dalam blog hahaha nampak sangat suka lepak kat cafe ni.



ya i know gambar ni tak nampak menyelerakan sangat,but trust me,everytime aku pergi sini memang aku akan order wanton fried mee ni je. EVERY SINGLE TIME. kalau kedai dia tak bukak ya allah boleh menangis aku taktau nak makan apa lagi HAHAHA K TU OVER SANGAT. It was so freaking good. time puasa haritu boleh pulak aku mengidam mee ni sampai rasa nak nangis je sebab teringin sangat T_T



nampak macam portion nasi ni sikit je kan? BUT aku tak habis makan pun sebab idk aku makan setengah je rasa macam dah kenyang gila masa tu. oh ya ni Nasi Ayam Goreng Special kat SCR & yes diorang serve dalam periuk kecik hahaha.



well masa ni aku tak expect sangat dengan Nasi Ayam Lemon ni cause i don't even know apa yang aku nak makan masa tu so end up aku order ni je. Nasib baik sedapppp. Ayam dia lembut je 



ok yang ni semua orang tau apa kan hahaha nothing special about this. masa tu craving nak makan kfc so why not try menu baru diorang masa tu




green tea iced latte dia sedapp gilaaaaaaa aaaaaaa i can't. tapi kawan aku kata pahit hahaha masa ni dah kenyang so beli air ni je lah. Dah tak mampu nak makan kek lagi



i really really love spaghetti carbonara! kadang2 buat sendiri kat rumah sampai habis satu mangkuk besar tau tak. Ramai yang tak dapat nak habiskan carbonara sebab muak diorang kata,but idk kenapa aku boleh pulak telan benda ni banyak-banyak. Kalau pergi kat western restaurant,aku tak pandang pun chicken chop yang ada dalam menu tu hahaha



ok gambar ni lain sikit hehe. dah lama sebenarnya aku simpan resepi chocolate chip cookies yang kak Amy post kan ni,baru ada masa nak buat sebab masa tu craving sangat dengan cookies. Sorry gambar cookies yang dah siap takde pulak hahaha tapi sedap ok. Berjaya jugak aku buat ni. Thank you for the recipe kak Amy! 💓



okay guys,tu je lah gambar setakat ni. Line internet tak bagi kerjasama ni hah,asyik loading je bencinya.









📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌


oh ya, siapa-siapa kat sini yang minat kpop & selalu beli album diorang boleh lah singgah ke ig shop saya ni ehhh. Dijamin korang akan puas hati! Semua album kpop yang dijual ni FREE POSTAGE guys! 


FREE POSTAGE!

If you are interested, you can go and check my ig shop below


👇






📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌