Coreana Lab Ample : N Vcshot Ampoule | Review

| on
16:41
Assalamualaikum


post ni dah lama sangat tertangguh guys hahaha. you can read my previous post about my new skincare routine here 👉 new-skincare-routine-march-2019-review


aku tak berapa kenal sangat dengan jenama Coreana ni. Tahu pasal produk ni pun dari sorang youtuber dari korea.  sebelum ni guna vitamin c dari klairs. Klairs pun bagus gak, ingatkan nak repurchase je tapi aku nak try produk yang lain dulu, mana tahu ada yang lebih bagus lagi kan.



for me lah kan, botol vitamin c sebaiknya guna color gelap macam ni instead of guna botol kaca yang clear tu. Sebab takut terdedah dengan panas. sebelum ni diorang guna botol kaca yang clear tapi sekarang dah tukar dah. good job! 



product ni ada keluarkan 4 jenis ampoule which termasuk 

 💦  Hyaluron shot (moisture)
💦 Ceramide shot (high moisture)
💦 Peptide shot (anti-wrinkle)
💦 VC shot (whitening)

yang aku review sekarang ni ialah for whitening.


the ingredients 💬 (credit to her)

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Dipropylene Glycol, Cyclopentasilxane, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Arbutin, Behenyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hippophae Rhamnoides (Seaberry) Fruit Extract, Aureobasidium Pullulans Ferment, Cyclohexasiloxane, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Petrolatum, Sodium Laureth Sulfate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Palmitoyl Oligopeptide, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Phenylpropanol, Glyceryl Caprylate, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance, Potassium Hydroxide, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA


💭 The VC Shot Ampoule is designed to apply a derma-shot of hyaluronic acid, ceramide and xylitol complex to provide a whitening function and moisture circulation in the skin.


first of all, bau vitamin C ni wangi (macam bau citrus) & aku suka bau tu! lepas apply kat muka alhamdulilah takde rasa irritate kat kulit. & lepas guna tu macam ada glowing sikit kat muka hehe

but honestly, lepas sebulan lebih guna ni aku ada nampak perubahan sikit kat muka aku. kulit aku ni nak kata hitam sangat tak ah. sedang2 je haha . and oh vitamin c ni buat muka moisture jugak. yang ni aku dapat guarantee! bangun pagi je kau akan rasa muka kau lembap macam plump2 sikit kat area pipi tu (idk how to explain this lol)





setakat ni aku tak jumpa lagi cons untuk produk ni sebab bagi aku semuanya ok je & nampak perubahan gak kat muka. 





aku beli vitamin c ni kat shopee guys. Althea & Hermo tak jual pun lagi produk jenama ni. I bought it for RM60 (30 ml), tahan lama gak dalam sebulan lebih.



ok tu je haha aku tak reti sangat nak buat review ni sorry >.< 


What Kind of Sympathy Flowers Do You Give? – Little Flower Hut

| on
11:14
Assalamualaikum


Losing a loved one is such a sad and painful time for anyone. If someone you know has a loved one who just passed away, sending sympathy flowers is a thoughtful gesture to convey your condolences and sympathy. The Flower shop of the sympathy flowers will make the grief and pain a little bit bearable, knowing that you care. 

All floral designs and bouquets are created by the professional Florist. If you want to show concern and express sympathy to a friend, relative, or loved who is grieving for the loss of a family member, here is a selection of sympathy flowers that you can give :


Roses
Roses, particularly white Roses and pastel-colored ones are the kind of flowers to give for sympathy. If you want to send one to the bereaved family members, this flower will make your gift and your expression of sympathy more formal. A special florist delivery of a bouquet of Roses can be sent to the recipient’s home or office. 

Chrysanthemums 
Chrysanthemums can stand alone for a beautiful hand bouquet, even for a floral arrangement intended for sympathy flowers. Little Flower Hut also uses this flower to mix with other flowers like Lilies, Daisies, and Roses for a meaningful and thoughtful sympathy bouquet. This flower is symbolic of grief, sadness, and death but offers comfort to the recipient.



Carnations 
The dense blooms of Carnations and the shades and colors available make this flower a nice option for sympathy bouquet. This flower can also be paired with other kinds of flowers to create a unique sympathy flower arrangement and an expressive bouquet that offers comfort and peace to a grieving person. White Carnations are meant to symbolize pure love and innocence.

Gladiolas
Another kind of sympathy flower is Gladiolas, which is meant a sincerity and integrity. This flower is often used for beautiful arrangements to convey messages of sympathy and condolences because of its unique shape and variety of colors available. Resembling the flowers of Lily, this flower can be found in the flower shop almost all year round. 

Lilies
The kind of flower often associated with sympathy and funerals flower is the flower of Lily. It has been believed that the Lily flower represents life and resurrection. For the sad time of grieving, it will be comforting to see and receive a sympathy bouquet of Peace Lily, which means purity and innocence or Stargazer Lily, which means sympathy. 

Orchids
Orchids are a staple flower when it comes to sympathy and funeral flower arrangements. The flower shop has a wide range of Orchids available in different colors, shapes, and form, giving you a variety of choices for the expression of sympathy and condolences. The flowers of Orchids, no matter what species you prefer, are always meant long lasting love and devotion, just like the love of the family to the deceased person.


Knowing what kind of sympathy flowers to give and send as Flower Delivery makes it easier to pick the right flowers to express your sentiment.