31 Jul 2017

Mini Giveaway : Duit Raya


Assalamualaikum


pheww,mula-mula plan nak bagi mystery gift,tapi barang pun belum beli so hold je lah,bagi duit raya je haha. Lama dah tak buat giveaway wei. Blog ni pun dah tak meriah macam dulu sob sob


without further ado,let's get started! Don't worry,syarat senang macam abc sebab aku sorang je bagi duit raya 😣


  1. Buat satu post yang bertajuk "Mini Giveaway : Duit Raya"
  2. Copy banner kat atas tu & jangan lupa backlink ok
  3. Dah siap,submit link dalam post ini sahaja.
  4. Eh belum selesai lagi haha, πŸ‘‡πŸ‘‡


❤ Follow blog ini & ini
❤ Follow Google+
❤ Follow instagram



okay you are done! 


Hanya 2 orang pemenang dicari ; first place | cash RM30 
                                                       ; second place | cash RM20


maaf,tak dapat nak bagi banyak hahaha. (100% guna random.org)



so,good luck!



[SENARAI PESERTA]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...