11 Jul 2014

Boucher RM250


Assalamualaikum

Boucher ni sepatutnya dah dibagi about the first week of July tapi sekolah kitorang memang lambat sangat -.-
Takpe,asalkan ada je.

Boucher ni for form six student. Yang ambik matriks pun dapat kan?
Boucher ni expired pada 31 July 2014. Tak lama lagi tu -.-




Actually ada 5 keping tapi yang dua keping lagi tu aku dah guna -.-
Kalau bab duit memang laju je engkau kan tashira. >.<




Ada banyak lagi tapi aku malas nak selongkar balik barang yang aku dah susun. Lepas habis susun semua barang yang dibeli tu baru aku teringat nak ambik gambar. ERHHH

Yang skittles tu aku main ambil je sebab takut ada lebih . So total semua ni RM101.35 .
Bangga sikit sebab semua barang yang aku beli tu boleh dikatakan harganya cun cun hahaha




P/S : Beg ni aku beli guna duit my mom.

Ada dua sebab aku beli baru although aku masih ada banyak beg.

First,my mom tak belikan aku beg and stationery time aku masuk form 6 tahun ni. Second, zip backpack aku yang warna pink tu dah rosak sebab pengawas kat sekolah kitorang tu kasarrrrr sangat!
Nasib baik aku puasa masa tu tau , kalau tak habis engkau.


Yang lebih RM150 tu aku tak tahu nak guna beli apa -.- Kalau nak beli buku for penggal 2 pun rasa macam terlalu awal sangat sebab next year baru nak guna. Anyway,happy kot sebab dapat boucher ni hewhew
Alhamdulilah :D




Adios




8 Jul 2014

My Sketch #2



Assalamualaikum


Warning : AutoPublish hahaha


About 2 weeks ago before puasa kot aku habiskan lukisan ni. For me its a little bit ugly lukisan aku kali ni.
Maybe sebab i'm not in mood kot masa tu.

Kalau nak tahu sketch book aku tu masih banyak yang kosong erhhh tak ada idea nak lukis apa lagi.
So here we go.





Yang bawah ni pulak lukisan tahun lepas which is lukisan first aku bhahahaha


http://ohthrillers.blogspot.com/2013/11/my-sketch.html


Kalau korang bandingkan macam sama je kan lukisan aku tu? well tangan aku ni kaku & i'm not that creative you knooow



Thats all for now. Makin hari makin pendek entry aku -.-




Adios
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...