23 Oct 2015

Random Post #9 - Picture


Assalamualaikum

Lama dah tak buat random post. Tadi bukak gallery then terjumpa gambar-gambar yg pernah diambil sebelum ni. So daripada simpan dalam hp baik aku jadikan sebagai entry je kahkah



gambar ni aku baru ambil semalam sebab baru sampai lepas order about a week ago.  Button badge yang diorder kat prettylittleartsndesign. Its totally worth it! Aku bagi dekat kawan satu kelas plus cikgu sekali. Well last year kan haha



Yang ni dah lama. bulan 5 hahaha. Nothing special. Tapi happy sebab dah beli :)



Proses untuk mencantikkan notebook lepas sem 2 habis .
Lukisan tu dilukis hasil daripada godek pinterest.



postcard exo. finally dapat  jugak postcard ni lepas bertungkus-lumus cari kat shopping mall. haha sanggup gila.



terlebih rajin punya pasal :P



Lastly,hadiah birthday 3 hari lepas. Happy birthday to me.











3 comments:

  1. Kak Efa Jalan-jalan singgah sini...done follow

    efaothmandotcom

    ReplyDelete
  2. Waaa suka button badge tuuu... Sweet hokeyyyy.. Hihihi
    Btw, happy belated befdayyyy ^^ - KTC

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...