16 Dec 2016

Mari Sama-Sama Bantu Aleppo!

Assalamualaikum


Rasanya semua orang dah tahu kan apa yang berlaku kat Aleppo sekarang ni. Ya Allah,tak sanggup rasanya nak tengok gambar2 kat instagram tu. sedih sangat-sangat. terkeluar air mata bila terkenangkan diorang kat sana😒😒 kenapa diorang ni kejam sangat sampai nak bunuh2 macam ni? 
ya allah 



tadi terjumpa post jom bantu dan selamatkan aleppo dari blog kak maisarah. so aku pun rasa macam nak sharekan dalam blog.


Mesej dari Aman Palestin:

RM10 daripada kita pada waktu ini, amat besar nilainya buat mereka di sana. 

Dengan penuh rendah diri, Aman Palestin Berhad merayu tuan/ puan membuat sumbangan minimum RM10 ke mana-mana akaun Aman Palestin di bawah


Sertai kami dalam kempen Aid For Syria melalui pakej berikut:

Pakej Bantuan Musim Sejuk: RM150
Pakej Ten 4 Syria: RM10

Dana ini akan digunakan bagi membantu Syria yang sedang bergolak saat ini.

1. Masukkan wang ke salah satu akaun berikut:

Aman Palestin Berhad

Bank Islam: 12029010047880

Maybank: 562263010787

CIMB: 8600460353

Muamalat: 12070005133717

RHB Bank: 21245760004907

Bank Rakyat: 220806195922

Jika perlu resit: 

2. Sms/whatsapp/emel slip transaksi ke:

013 3513040 (Ustaz Farhan)
e-mail: farhan@amanpalestin.net

3. Sertakan

Nama :
Alamat :
No. kad pengenalan :
No. telefon :
Emel :
Pakej :

Maklumat di atas amat diperlukan agar pihak kami mengetahui tujuan sumbangan dan untuk pengeluaran resit rasmi Aman Palestin yang layak mendapat pelepasan cukai.




Tak kisah kalau korang nak sumbang RM10 je pun,tapi bagi yang mampu boleh lah sumbang banyak sikit untuk diorang. Jangan lupa untuk doakan mereka jugak 😒



Aleppo, Syria


5 comments:

  1. wow....tahniah...saya suka baca entry kemanusiaan ni... :D inspiring

    ReplyDelete
  2. sedih bha ngenang daknya cnun. T^T

    ReplyDelete
  3. sedih alu ngan nasib sidak...huhuhu semoga dipermudahkan segala urusan untuk menolong sidaknya...

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan mereka.. btw thanks share

    ReplyDelete
  5. Harap aleppo kembali aman seperti dahulu.. Amin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...