18 Jan 2016

Rezeki Blog #6


Assalamualaikum


Alhamdulilah masih ada rezeki nak menang giveaway. Tak banyak yang aku menang although dah join giveaway banyak mana pun kalau tak ada rezeki memang tak dapatlah jawabnya



Adalah dalam 3/4 hadiah lagi belum dapat. Actually dah lama aku draft kan entry ni sebab aku tak suka nak buat satu satu,nak gabung terus je senang lagi. Tapi takpelah publish kan je


Few months ago aku dapat email dari pihak zalora. Invitation utk collaborate dengan diorang. Bloggers semua tahu pasal ni kan? Ramai je yang dah dapat. At first aku teragak2 nak reply sebab tak sure nak ke tak tapi last2 reply je lah rezeki kan :)


Gaya Selendang Terkini


Dah dapat voucher RM100 tu aku terus grab dua benda. Tshirt dengan sandal. Aku dah tak tahu nak beli apa so hentam je lah hahaha






pergh tak menyesal beli :D



Novel ni pulak dari Mommy Irra. Alhamdulilah. Thank you mommy :) hehe
Sampai sekarang belum baca,balutan pun belum buka lagi :P


Itu je lah hadiah yang aku dapat. Tak ada rezeki sangat nak menang giveaway sekarang ni. Dulu selalu jugak menang tapi sekarang dah tak ada peluang dah. hihi


Oh ya,after aku dah dapat barang dari zalora haritu,aku terus order lagi sekali. Kali ni guna cash on delivery je. Lebih senang dan cepat. Aku ingatkan barang tu sampai dalam 4/5 hari tapi tiba2 haritu gdex call aku tanya rumah kat mana. Aku apalagi memang panik gila sebab aku tengah outing dengan kawan so cepat cepat gi call adik balik. Aku beli beg untuk hadiah birthday my mom and satu lagi beg untuk diri sendiri lah ofcourse :)



Aku decide nak beli beg ni for my mom memandangkan aku selalu tengok dia guna beg yang macam ni pergi kerja. Boleh tahan besar jugak. Tapi bila bagi je, dia kata lepas ni nak beg yang kecik,taknak beg yang besar. Ughhhh whyyyyy?



And this is for me lah kan. For all this year aku memang tak suka bawak beg pegi mana2 even keluar dengan kawan. Bawak phone dgn dompet je senang. Tapi kalau dengan family aku bawak phone je haha sebab tak perlu keluarkan duit :P 

Anyway,beg ni murah je k. RM29 kalau tak silap aku .









5 comments:

  1. Bestnya dpt voucher dari zalora! :D heee lawalah beg-beg tu. yg ur mom punya ada tali panjang tak?

    ReplyDelete
  2. wah wah wah alhamdulillah rezeki blog kan hihi <3

    ReplyDelete
  3. wuuu bestnyaaa. teruskan blogging k babe ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah2,, hee. Cantik beg tu ;)

    ReplyDelete
  5. Untungnya awak dapat voucher dari zalora >.<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...