Unboxing The Mystery Box Giveaway by Liyana Jasmi

| on
17:55
Assalamualaikum


ingat lagi tak dengan mystery boxes giveaway yang haritu?

 tak sangka pulak aku boleh menang sebab selama ni aku memang tak ada rezeki nak menang mana2 giveaway yang aku join so aku tak expect sangat pun sebenarnya hahaha but walahhhh ternampak pulak link blog aku kat list pemenang tu hahaha alhamdulilah.



hadiah ni sampai pada hari rabu,tapi waktu tu aku sibuk sikit plus tengah rehat2 kan otak sebab stress belajar abnormal psychology ni 😭😭 aku ada 4 paper lagi untuk final exam minggu depan so guys doakan aku dapat jawab dengan baik nanti ye hehe 💪💓 anyway, aku buka hadiah ni pada hari khamis & harini baru sempat nak update hehe




i really love the business card(?) though! simple + cantik for me lah hehe. and thank you for the card Liyana 💓





andddddd walahhhhhhh!

i really need an eye mask sebab yang sebelum ni punya dah hilang ntah pergi mana, bangun dari tidur je benda tu dah hilang hahaha


pink shawl! unfortunately i don't wear shawl sebab muka aku bulat & i really look weird in shawl though idk why hahaha sebab tu aku lebih prefer bawal but don't worry someday i will need this maybe time mood rajin nak guna shawl hehe


i really love it when someone bought me a face mask or any mask lah yang related to skincare hehe. esok baru plan nak guna 😎


thank you jugak untuk notebook & coin purse tu! 



dah lama tak menang giveaway so excited dia tu semacam je hahaha



merci beaucoup Liyana! J'aime beaucoup 💓 (aku ambil elektif bahasa perancis so kenalah guna sikit basic tu dalam blog ni kan HAHAHA lol)




guys, don't forget to visit her blog hehe

7 comments on "Unboxing The Mystery Box Giveaway by Liyana Jasmi"
  1. Kalau Syaza tak boleh pakai bawal nanti muka nampak lagi bulat. Haha

    Btw, congrats ❤

    ReplyDelete
  2. wah bestnya..tahniah sbb menang hadiah yg meletop gitu..

    ReplyDelete
  3. pergh banyakn alu hadiah dapat eh. jelesnya!!! tahniah tashira! semangat baru 2019 kian menjelma. ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya.. hadiah semua nampak menarik..

    ReplyDelete
  5. wah cute2 hadiah2 dia, congrats menang giveaway!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah! hehe i'm so glad you love the items. sorry for the shawl tho hahahah. love you & again, congrats ❤️

    ReplyDelete
  7. bestnye bila menang GA ni sebab macam macam boleh dapat >,<

    ReplyDelete