First Time Beli Barang Dari Life WareHouse Malaysia!

| on
15:57
Assalamualaikum


have you ever heard about Shopback? Basically Shopback is an app yang akan bagi korang cashback setiap kali korang berbelanja online! As for now, aku dah berjaya kumpul RM125+ guys! Want to know more? You can read my previous post here 👉 Shopback | Review


_________________________________________________________


again, this is not a sponsored post so chillax lol.


Aku dah lamaaaaaaaaa stalk ig Life WareHouse ni! Dari awal tahun ni lagi lepas ternampak post diorang dekat ig. Barang yang diorang jual semua cuteeeeeeeee! Masa tu aku hanya mampu cuci mata ja. Sebab time tu duit belanja aku banyak habis kat makanan hmm obviously kalau dah duduk hostel tu kan hahaha


aku hanya mampu add barang tu dalam wish list je HAHAH dah lah banyak pulak tu 💆
japp nak screenshot barang comel2 yang ada dalam website diorang.




bunny lamp ni dapat bertukar warna tau. korang just perlu tap belakang bunny tu then nanti dia ada macam2 warna keluar huwaaaaaa (tekan gambar tu kalau nak tengok hehe)



THISSSS! Dah lama aku teringin sangat dengan deer humidifier ni :"))



ni pulak website diorang. 


so last week my mom tanya bila nak beli bag travel bag yang kecik tu sebab dah nak masuk hostel balik dah lagipun alang2 adik pun dah nak start degree so beli je lah dua sekali. At first, my mom suruh usha2 kat zalora sebab my mom ni memang semua benda dia beli kat zalora lmao. Tapi dah nak dekat 30 minit cari tak jumpa yang berkenan then teringat pulak dengan website Life WareHouse sooooo apalagi tak sampai 5 minit aku cari dah jumpa yang aku nak! HAHA lol

aku plan nak beli yang humidifier tu sekali tapi aku hold dulu sebab nak tengok macam mana first pengalaman aku beli dengan diorang. So kalau ok obviously aku akan beli nanti plus aku plan nak beli hadiah untuk birthday kawan-kawan aku jugak.

so ni barang yang aku beli




sepatutnya aku pilih yang warna kuning ni tapi terambil warna hitam aaaaaaaa ciss

& unfortunately barang yang aku beli ni semua pre-order HAHA so perlu tunggu dalam 2 minggu lebih gak. 
tapi masa order tu aku TER-letak west malaysia padahal aku tinggal kat sarawak kot hahaha so nasib baik diorang cepat whatsapp & bagitau aku sebab kat east malaysia takde free shipping guys hmmmmmmmmmmmmmmmmm so kena tambah RM30+ gak untuk shipping tu. Hanya yang tinggal kat sabah & sarawak je lah yang faham betapa hancurnya hati lepas add to chart semua barang pastu tengok shipping price lebih mahal dari barang yang dibeli tu HAHAHA but no worries aku ok je lol


kotak ni besar guys

alhamdulilah barang dah sampai!

p/s: gambar yang aku ambil ni tak cantik sebab rasa malas nak ambil banyak kali so whatever lah malas nak fikir lagi haha



i was slightly disappointed with this bag tho. dalam gambar tali bag tu nampak mcm panjang, tapi bila sampai pendek sangat! seriously tak sama macam dalam gambar.


aku malas nak bukak so ambik gambar macam ni je lah hahaha. 


and, ada free gift! yeayyyy hehe

Kadang2 diorang ada buat promotion, so boleh lah beli time tu! Overall, it was a nice experience! Lepas ni nak beli humidifier tu pulak, and oh nak beli hadiah untuk kawan sebab birthday diorang nak dekat dah ni so i hope they will love it!


so kalau korang nak usha website diorang boleh lah ke https://www.lifewarehousemy.com or instagram @lifewarehousemy 



7 comments on "First Time Beli Barang Dari Life WareHouse Malaysia!"
  1. ehhhh cantiknyaaa, kmk pun teringin mok beli beg style nak warna pink ya :D
    kannnn, nang selalu patah hati nangga sabah/sarawak mostly sikda free shipping eh T^T
    ya kmk mun shopping, mun part postage ya berkira sikit XD

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya lampu tu..geram tengok..hehe

    ReplyDelete
  3. Faham sgt feeling bila salah click nak color lain click color lain. kadang2 brg dah smpai bru perasan okay ciss haha

    ReplyDelete
  4. Baru je visit website tu, comel!!! Macam tengok KAISON pun ada hehe :3

    ReplyDelete
  5. amboiii sakan nau shopping oo tashira...menghasut tok aih! tp beg ya macam kacak. mok pergi usha lok! hahaha thanx for sharing! ^_^

    ReplyDelete
  6. Selalu juga ternampak humidifier bentuk deer tu kat ig. SO COMEL! Teringin nak beli tapi takut tak tahan lama.

    ReplyDelete
  7. everything is just so cute !!!

    ReplyDelete